Buss No. 509 Raspberry Gin

Belgien
Belgien

Smuk rød gin fuld af elegant sødme lavet på et helt unikt blend og med et væld af pikante dufte af friske modne hindbær.

Læs mere

Smuk rød gin fuld af elegant sødme lavet på et helt unikt blend og med et væld af pikante dufte af friske modne hindbær.

Læs mere
  Raspberry Gin
  399
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Belgiske Buss No 509 Gins, står for unikke oplevelser i Ginens fantastiske verden. Ejer, Serge Buss, har selv født idéen bag sine produkter, ud fra et helt liv i restaurationsbranchen, som både kok og bartender. Netop denne kombinerede baggrund, har lagt grundlaget for hele den elegante højkvalitets-serie af gins. Med udgangspunkt i stræben efter den ultimative elegance samt udfordre det kendte, producerer Buss gins, som ikke findes tilsvarende på markedet. I alle sine gins, ligger Serge Buss vægt på at man aldrig må blive i tvivl om at det er gin man får, men gerne med et anderledes og udfordrende twist. Alle gins fra Buss No 509 er lavet med udgangspunkt i det gode klassiske håndværk, dvs. ingen brug af maskiner eller kunstige tilsætningsstoffer. Buss No 509 Raspberry, var den første gin, som Buss satte i produktion. Med et helt unikt brug af friske hindbær, åbnede Serge Buss en dør til det, som for de fleste, må beskrives som ukendt land. Efter lange processer med at finde de helt rette metoder for at inkludere frisk frugt i gin, blev denne smukke røde gin til, og i dag beskriver Serge Buss selv denne, som sin signatur-gin. Buss No 509 Raspberry, er lavet på højeste kvalitet af spiritus og et unikt blend af krydderier, urter og frugter, så som enebær, koriander, lakrids, kvan, vanilje, kardemomme, iris, citron og friske hindbær. En overvældende duft af friske, modne hindbær stiger op fra denne unikke gin. Smagen er stadig domineret af enebær, men brugen af hindbær tilføjer en elegant sødme, som gør denne gin til en helt anderledes oplevelse. Den intense røde farve og pikante duft, opnås igennem en 3 uger lang maceration på friske, modne hindbær. Her får man en oplevelse, som kan nydes af alle, som både aperitif og digestif. Nyd den rent, eller iblandet din foretrukne Tonic-vand.
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt