Copenhagen oriGINal Orange Gin

Danmark
Danmark

En dejlig rund gin med et tropisk præg. Duft af søde, solmodne appelsiner i frisk kombination med noter af syrlige citrusfrugter.

Læs mere

En dejlig rund gin med et tropisk præg. Duft af søde, solmodne appelsiner i frisk kombination med noter af syrlige citrusfrugter.

Læs mere
    Orange Gin
    299
    kr. /stk

    Beskrivelse

    Gin med tropiske toner

    CPH OriGINal Orange dufter af søde, solmodne appelsiner i frisk kombination med syrlige citrusnoter. Smagen er dejlig rund. Fantastisk som smagsgiver i en frisk version af gin & tonic med appelsinskal og agurk for at trække de tropiske noter frem – eller i en mere krydret version med appelsinskal og kanelbark, der fremhæver den søde smag på fornem vis. Top op med en klassisk tonicvand med citrusnoter.

    Husk at vride appelsinskallen for at frigive aroma, og glem ikke isterningerne!

    Om CPH OriGINal

    CPH OriGINal er en lille ginproduktion fra København – udviklet af familien Frost, der står bag Frost Spirits. Produkterne fremstilles i hånden, og der bliver kun brugt de bedste råvarer samt de egenudviklede opskrifter. Der er ikke tilsat kunstige ingredienser i CPH OriGINal Gin. Frost Spirits har stort fokus på den gode smag og den høje kvalitet, så smagsoplevelsen i de forskellige ginner kæler for både ganen og sjælen.

    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt