Blossa Blossa Gløgg BIB 10%
Testvinderen på TV2 Godmorgen Danmark. Opskriften blev taget i brug i slutningen af 1800-tallet af Grönstedts Vinhandel, som allerede dengang var kendt for sine enestående kvalitetsprodukter, hvad enten det drejede sig om vin, cognac, punch eller glögg. Men hvorledes fremstilles egentlig glögg? Og hvilke krydderier indgår? Nelliker, kardemomme og ingefær kan man selv snuse sig frem til, men hvad mere? Peber? Kanel? Og hvor meget af hver? Det vil producenterne af Blossa aldrig afsløre, for opskriften er en af deres bedst bevarede hemmeligheder. Grundlaget er en fyldig rødvin, som krydres med de klassiske glöggkrydderier.
Testvinderen på TV2 Godmorgen Danmark. Opskriften blev taget i brug i slutningen af 1800-tallet af Grönstedts Vinhandel, som allerede dengang var kendt for sine enestående kvalitetsprodukter, hvad enten det drejede sig om vin, cognac, punch eller glögg. Men hvorledes fremstilles egentlig glögg? Og hvilke krydderier indgår? Nelliker, kardemomme og ingefær kan man selv snuse sig frem til, men hvad mere? Peber? Kanel? Og hvor meget af hver? Det vil producenterne af Blossa aldrig afsløre, for opskriften er en af deres bedst bevarede hemmeligheder. Grundlaget er en fyldig rødvin, som krydres med de klassiske glöggkrydderier.
