Indkøbskurv
Kurven er tom
4 rødvine fra Mazzei
Spar 45%

4 rødvine fra Mazzei

Mazzei er en af Toscanas mest legendariske og berømte greve-familier, der har stået bag fantastiske vine igennem 24 generationer. Husets vine har gennem årene fået fantastiske anmeldelser og høje ratings, der vidner om husets skyhøje kvalitet

Få smag for Italien med fire af Mazzeis mest populære rødvine fra Toscana og Maremma. Vinene er pakket i en flot hvid gavekarton.

Smagekassen indeholder:

1 flaske Mazzei, Ser Lapo - Chianti Classico Riserva

Ser Lapo fra Mazzei er en lækker fløjlsblød Chianti og vores mest populære italienske rødvin. Den er et perfektionistisk, elegant og charmerende eksemplar på Chianti Classico Riserva. Vinen er en 90/10 Sangiovese og Merlot-blanding, der giver en lækker frugtig, fyldig, rund og afbalanceret vin med det bedste fra begge verdener.

  • Område: Toscana
  • Druer: 90% Sangiovese & 10% Merlot
  • Vinifikation: 12 måneders fadlagring

1 flaske Mazzei, Poggio Alla Badiola

Med Poggio Alla Badiola får du en utrolig flot sammensat rødvin i nuancer af tyttebær, kirsebær, lakrids og mørk chokolade. Vinen har fin frugt og faste tanniner og er meget harmonisk i både krop og finish. Badiola er lavet i en skøn blanding af 70 % Sangiovese og 30 % Merlot, hvorfor den også kan kaldes en slags lille 'Supertoscaner'. Begrebet 'Supertoscaner' opstod i 1960'erne og dækker over vine, hvor producenten går efter at lave den bedste kvalitetsvin ved at blande den lokale Sangiovese-drue med internationale druer, som ellers ikke måtte bruges i den toscanske vinproduktion, hvis vinene skulle DOC/DOCG-klassificeres. Badiola har Mazzei valgt at de-klassificere til Toscana IGT, som er en relativt ny klassifikation, der blev oprettet som et kompromis mellem de regulerede vine og de uregulerede vine som 'Supertoscanere'.

  • Område: Toscana
  • Druer: 70% Sangiovese & 30% Merlot
  • Vinifikation: 9 måneders fadlagring

1 flaske Mazzei, Belguardo - Tirrenico

Elegant fyldig rubinrød vin med dejlige toner af solbær og et strejf af vanille fra fadlagringen. En sand anmelder-darling, der igen og igen får høje udmærkelser. Navnet Tirreno henviser til Prins Tyrrhenus, som grundlagde den Etruskiske civilisation og medbragte vinen til den centrale del af Italien. Druerne til Tirreno er høstet på Tenuta Belguardos egne vinmarker i Grosseto-kommunen. Vinmarkerne er syd-sydvestvendte og ligger i 70-130 meters højde over havet. Tirreno er en elegant, fyldig vin med dyb rubinrød farve, dejlige toner af solbær, mørke frugter og en diskret vanille fra fadlagringen. Vinen vil gøre sig godt i selskab med de fleste kødretter såvel som italienske pastaretter.

  • Område: Toscana
  • Druer: 70% Cabernet Sauvignon, 15% Cabernet Franc, 10% Alicante & 5% Petit Verdot
  • Vinifikation: 12 måneders lagring på 225 liter franske fade - efterfølgende 5-6 måneder på flaske inden frigivelse

1 flaske Mazzei, Castello di Fonterutoli - no. 10

En moderne og lækker vin, som leger lidt med konceptet af den klassiske Chianti Classico, idet den kun indeholder 10 % Sangiovse, resten udgøres af Merlot. Det kunne få en til at forvente en meget blød Merlot-stil, med fløjl og lilla blomme. Og det er den også, blød og lækker men det er utroligt hvad bare 10 % af den så karakterstærke Sangiovese kan markere. Der er bestemt masser af Toscana-karakter over denne vin, med den lidt strenge stil af Sangiovese som backbone pakket og svøbt i Merlot’s behagesyge bløde lækkerhed, med fløjlsagtige runde kanter og smag af mørke bær. Og det evige italienske kirsebær fra Sangiovese spiller flot op i mod og danner fantastisk harmoni. 12 måneders fadlagring på små franske fade giver pæn fylde og flot struktur.

  • Område: Toscana
  • Vinifikation: 12 måneders fadlagring
  • Druer: 90 % Merlot & 10 % Sangiovese

Bemærk at smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag. 

Læs hele beskrivelsen

Før 759,00

419,00kr./stk

DKK 419.00
Info
Type Rødvin
Alkohol 0,00 %
Varenr. 1020670