Indkøbskurv
Kurven er tom
6 lette vine fra Mazzei
Spar 38%

6 lette vine fra Mazzei

Italien er især blevet berømt for sine formidable rødvine, men det støvleformede land byder også på nogle fantastiske hvidvine, roséer og perlende Prosecco-bobler.

Mazzei er en af Toscanas mest legendariske og berømte greve-familier, der har været garant for høj kvalitet og stærke vintraditioner igennem 24 generationer.

I denne smagekasse får du 2 x 3 hvidvine, rosévine og bobler fra Mazzei, der er pakket i smuk gavekarton. Nyd de lette italienske vine selv eller giv dem i gave.

Smagekassen indeholder:

2 flasker bobler, Mazzei, Villa Marcello - Brut

Villa Marcello Prosecco er en utrolig lækker, velsmagende og livlig Prosecco af højeste kvalitet fra det legendariske italienske vinhus, Mazzei. Vinen blev kåret som den imponerende testvinder i Gastromands store test af Prosecco-vine.

  • Område: Toscana
  • Druer: 85% Glera og 15% Pinot Bianco
  • Vinifikation: 12 måneders fadlagring

2 flasker hvdvin Mazzei, Belguardo Bianco - Vermentino

Belguardo Bianco er fremstillet på Mazzei familiens fantastiske vingård Tenuta Belguardo i Grosseto-kommunen i Maremma - den sydvestlige del af Toscana. Dette er et flot eksempel på, at italiensk vin kan være særdeles fremragende og meget veltillavet. Vermentino-druen yder i Belguardo Bianco sit bedste for at levere saftig, høj-aromatisk decideret lækker hvidvin med masser af frugtnoter fra især solmodne ferskner og melon. Den er tør, men mod det halvtørre qua al frugtigheden, forholdsvis fyldig, blød og glat og balancerer perfekt mellem syre og sødme.

  • Druer: 100% Vermentino
  • Vinifikation: 100% Vermentino.

2 flasker Mazzei, Belguardo - Rosé

Med Poggio Alla Badiola får du en utrolig flot sammensat rødvin i nuancer af tyttebær, kirsebær, lakrids og mørk chokolade. Vinen har fin frugt og faste tanniner og er meget harmonisk i både krop og finish. Badiola er lavet i en skøn blanding af 70 % Sangiovese og 30 % Merlot, hvorfor den også kan kaldes en slags lille 'Supertoscaner'. Begrebet 'Supertoscaner' opstod i 1960'erne og dækker over vine, hvor producenten går efter at lave den bedste kvalitetsvin ved at blande den lokale Sangiovese-drue med internationale druer, som ellers ikke måtte bruges i den toscanske vinproduktion, hvis vinene skulle DOC/DOCG-klassificeres. Badiola har Mazzei valgt at de-klassificere til Toscana IGT, som er en relativt ny klassifikation, der blev oprettet som et kompromis mellem de regulerede vine og de uregulerede vine som 'Supertoscanere'.

  • Område: Toscana
  • Druer: Sangiovese & Syrah.
  • Vinifikation: Delvist fadlagret i 4 måneder.

 

Bemærk at smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag. 

Læs hele beskrivelsen

Før 959,00

599,00kr./stk

DKK 599.00
Info
Alkohol 0,00 %
Varenr. 1020671