Indkøbskurv
Kurven er tom
Italiensk smagekasse (6 flasker)
Spar 39%

Italiensk smagekasse (6 flasker)

Italien er et Eldorado for vin, og nogle af verdens mest eftertragtede vine kommer herfra. Dette fantastiske støvleformede land, der er kendt for sin passionerede madkultur og utrolige og udtryksfulde vine. Her i Danmark er vi vilde med de mange vidunderlige italienske vine, som landet gemmer på.

Italien har historisk set dybe traditioner for vindyrkning, og det italienske klima gør, at vin kan gro stort set overalt i landet. Landet har 20 vinregioner, der hver har sat sit helt eget, særlige aftryk på vinene og skabt utrolige vine på de lokale druer.

Få smag for Italien med 6 af vores mest populære rødvine fra Toscana, Veneto, Puglien, Emilia Romagna og Sicilien. Vinene er pakket i en flot gavekarton.

Smagekassen indeholder:

1 flaske Umberto Cesari, Laurento - Sangiovese Riserva

Fortræffelig ”mini-brunello” fra Sangiovese-eksperten Umberto Cesari. Vinelskere kan takke ham for den høje kvalitet, der i dag kendetegner Sangiovese-vine. Han var nemlig en af de allerførste vinproducenter, der så potentialet i den fantastiske drue. Lige siden 1965 har han arbejdet målrettet med at udbrede kendskabet til Sangiovese-druen, som i dag er områdets stolthed. Og denne Laurento Sangiovese Riserva er ingen undtagelse. Den udtrykker på elegant vis områdets lokale dyrkningstradition og de umiskendelige karakteristika ved Italiens helt store blå druesort. Fremragende vin med saftig smag, der byder på klassiske Sangiovese-noter af kirsebær, morbær og mandel.

 • Område: Emilia-Romagna
 • Druer: 100% Sangiovese
 • Vinifikation: 24 måneder på 3.000 liter slavonske egetræsfade

1 flaske Mazzei, Ser Lapo - Chianti Classico Riserva, Toscana

Ser Lapo fra Mazzei er en lækker fløjlsblød Chianti og vores mest populære italienske rødvin. Den er et perfektionistisk, elegant og charmerende eksemplar på Chianti Classico Riserva. Vinen er en 90/10 Sangiovese og Merlot-blanding, der giver en lækker frugtig, fyldig, rund og afbalanceret vin med det bedste fra begge verdener.

 • Område: Toscana
 • Druer: 90% Sangiovese & 10% Merlot
 • Vinifikation: 12 måneders fadlagring

1 flaske Mazzei, Poggio Alla Badiola, Toscana

Med Poggio Alla Badiola får du en utrolig flot sammensat rødvin i nuancer af tyttebær, kirsebær, lakrids og mørk chokolade. Vinen har fin frugt og faste tanniner og er meget harmonisk i både krop og finish. Badiola er lavet i en skøn blanding af 70 % Sangiovese og 30 % Merlot, hvorfor den også kan kaldes en slags lille 'Supertoscaner'. Begrebet 'Supertoscaner' opstod i 1960'erne og dækker over vine, hvor producenten går efter at lave den bedste kvalitetsvin ved at blande den lokale Sangiovese-drue med internationale druer, som ellers ikke måtte bruges i den toscanske vinproduktion, hvis vinene skulle DOC/DOCG-klassificeres. Badiola har Mazzei valgt at de-klassificere til Toscana IGT, som er en relativt ny klassifikation, der blev oprettet som et kompromis mellem de regulerede vine og de uregulerede vine som 'Supertoscanere'.

 • Område: Toscana
 • Druer: 70% Sangiovese & 30% Merlot
 • Vinifikation: 9 måneders fadlagring

1 flaske Tommasi, Valpolicella, Veneto 

Tommasi Valpolicella er fremstillet på 60 % Corvina, 30 % Rondinella og 10 % Molinara. Efter endt gæring lægges vinen 2 måneder på 6.500 liters store Slavonske egetræsfade, for at blive afrundet og blød uden at det går ud over vinens karakter af friskhed og frugt. Vinen er kirsebærfarvet og har en bouquet af røde bær som ribs og hindbær. Vinen er en let og passer fint til pastaretter, unge friske, ikke for kraftige, oste samt til hvidt kød.

 • Område: Veneto
 • Druer: 60% Corvina, 30% Rondinella & 10% Molinara
 • Vinifikation: 2 måneders fadlagring

1 flaske Fedele, Rosso, Sicilien

Enormt tilgængelig vin med fantastisk flot struktur og bløde tanniner indpakket i røde bærfrugter. Fedele er et fantastisk eksempel på en karakteristisk siciliansk vin og tilbyder virkelig value-for-money. Hver vin er certificeret økologisk af det officielle organ Bioagricert ITBIO 007 og er desuden Vegan Friendly certificeret. Fedele Rosso laves på en blanding af hovedsagelig Nero d'Avola med en andel af Merlot og Syrah. Druerne dyrkes på Trapani-bakkerne ved hjælp af det traditionelle italienske Spalliera-system, hvor druerne slynger sig op af espalier. 

 • Område: Sicilien
 • Druer: Nero d'Avola, Merlot og Syrah

1 flaske Brindisi, Grifone, Puglien

Blød og solskinsfyldt rødvin med masser af frugt, kraft og fylde fra en af Syditaliens vigtigste vinbyer. Brindisi er en vigtig havneby i Italiens støvlehæl, Apulien. Og Brindisi er en vigtig vin-by for hele denne sydøstlige del af Italien. Her laves god vin, naturligt nok, eftersom her er kystklima og mange solskinstimer, som gør vindyrkning oplagt, naturlig og nem. Rødvine på den lokale drue Negroamaro giver flotte, store, bløde rødvine med frugt, styrke og en karakteristisk lille bitterhed til slut. Grifone Brindisi er en dejlig, fyldig version af Brindisi-vine, meget anvendelig til et bredt gastronomisk spektrum. Flot vin med fin parfumeret næse og masser af frugt, kraft og fylde.

 • Område: Puglia
 • Druer: Negroamaro, Primitivo & Malvasia.

Bemærk at smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag. 

Læs hele beskrivelsen

Før 819,00

499,00kr./stk

Bemærk GRATIS levering!

DKK 499.00
Info
Type Rødvin
Alkohol 0,00 %
Varenr. 1020669