Indkøbskurv
Kurven er tom
Rosé smagekasse (6 flasker)
Spar 36%

Rosé smagekasse (6 flasker)

Rosévin er de seneste år blevet den foretrukne vin i glasset i sommerhalvåret og langt ind i de kølige måneder. Den forfriskende lyserøde vin har aldrig været mere populær, og den store pink rosébølge lader ikke til at være til at stoppe. Det er svært at forestille sig at rosévinen nogensinde skulle have haft et blakket ry, når man ser den flotte palet af rosévarianter, der i dag karakteriserer vinmarkedet. Rosévin findes i alle rosa nuancer når det kommer til farve og smag: fra det tørre til det sødere, fra den elegante lyse provencalske roséstil til de mere intense og frugtrige rosévine.

I denne smagekasse, som er pakket i et flot gavekarton får du 6 forskellige elegante og forfriskende rosévine fra Frankrig, Italien, Tyskland og Spanien. Smagekassen inkluderer flere smagsnuancer – lige fra den elegante og populære rosévin, La Petite Laurette over til den lidt mere intense smag og mørke farve hos Syrah'en fra La Mancha i Spanien. For ikke at nævne vinen fra Château d'Esclans, som er verdens største rosébrand. Denne ultimative rosésmagekasse pakkes i flot gavekarton og sælges til en utrolig attraktiv pris.

Smagekassen indeholder:

1 flaske La Petite Laurette Rosé

La Petite Laurette er det ultimative rosé-hit, der med sin super friske og elegante smag har sikret den en enorm fanskare og en række guldmedaljer. Et rent vidunder med de fineste nuancer af røde skovbær og en elegance, der lyser ud af den smukke flaske. Præcis som en rosé skal være. La Petite Laurette er en smukt indpakket vin, men indholdet er bestemt også værd at beskæftige sig med. Det er en rosé, der stilmæssigt leder tankerne mod Provence, snarere end Midi-området. Vinen er fremstillet på Grenache, Syrah, Mourvèdre og en anelse Cinsault, høstet om natten – for at bibeholde mest mulig friskhed i druerne, fra midten september til begyndelsen af oktober. La Petite Laurette ligger i den tørre ende af smagsspekteret, uden på nogen måde at være knasende.

 • Område: Languedoc Roussillon
 • Druer: Grenache, Syrah og Mourvèdre

1 flaske Château d'Esclans, The Palm

The Palm er søsteren til den verdensberømte Whispering Angel og bestemt en rosévin, der er værd at stifte bekendtskab med. The Palm har en smuk lys ballerina-pink farve med grønne reflekser. En let, legende og aromatisk rosévin, der er utroligt indbydende med aromaer af jordbær, hindbær og melon. Her får du en klar, tør og udtryksfuld rosévin med den reneste smag af friskplukkede hindbær og en sprød, afrundet og behagelig finish. Vinen er lavet på et flot blend af druerne Grenache, Cinsault og Syrah, der er nøje udvalgt fra de bedste marker i Provence. En frisk, fiks og chik rosévin og den ultimative forfriskning for alle rose-elskere.

 • Område: Provence
 • Druer: Grenache, Cinsault & Syrah

1 flaske Maison Louis Jadot, Coteaux Bourguignons Rosé, Bourgogne

Delikat og elegant rosé, med en fantastisk duft af friskplukkede røde hindbær og skovjordbær. Eksklusiv kvalitet, dejlig sprød vin fra en af de mest velansete Bourgogne-producenter. Den delikate og utrolig lækre Coteaux Bourguignons Rosé fra Louis Jadot er blevet overstrøet med stjerner fra både VinAvisen, Winelab og Gastromand. Anmelderroserne gik på dens eksklusive elegance, kvalitet og dejlige sprøde, bløde og komplekse smag.

 • Område: Bourgogne
 • Druer: Gamay-druen

1 flaske Balthasar Ress, Pinot Noir, Rosé Trocken

Balthasar Ress Rosé Trocken er en tør rosé fuld af sommerlige bær. Vinen er frisk som et nyplukket skovhindbær og saftig som et sprødt æble. En delikat og elegant rosé med en vifte af røde af sommerbær i både duft og smag, der samtidig byder på underliggende mineralske toner. Smagen er klassisk for en Pinot Noir-rosé med hindbær, sprøde æbler og kirsebær. En frisk og sprød smagsoplevelse med en livgivende frugtsyre, der lokker til den næste læskende slurk.

 • Land: Tyskland
 • Druer: Pinot Noir

1 flaske Embla, Syrah Rosé, Castilla - La Mancha

Embla produceres af Osborne som Robert Parker har benævnt som en ”super value” producent. Embla Rosé produceres udelukkende på Syrah-druer der trives fint i de meget varme somre i La Tierra de Castilla. Druerne høstes maskinelt om natten. Drueklaserne afstilkes, druerne presses og most og drueskind ligger sammen i 18 timer for at give vinen den rigtige farve inden gæringen sættes i gang ved lave temperaturer for at bevare mest mulig friskhed i vinen. Embla Rosé har en mørk lakserød farve, i bouqueten finder man nuancer af hindbær og jordbær. Smagen er tør, middelfyldig og let frugtagtig med toner af hindbær og nektariner.

 • Område: Castilla - La Mancha
 • Druer: Syrah

1 flaske Tommasi, Chiaretto Bardolino Granara

Smuk, fyldig, aromatisk og halvtør rosé fra legendariske Tommasi. Bardolino er en italiensk klassiker, der skaber smukke rosévine på de klassiske Valpolicella-druer. Gennem 100 år har Tommasi-familien dyrket vin ved den lille by Pedemonte i hjertet af det klassiske Valpolicella lige uden for Verona. Familien har også marker i området Bardolino. Når der står Tommasi på vinene, er de blandt regionernes bedste. Chiaretto fra Tommasi er en rosévin fremstillet på druerne Corvina Veronese, Rondinella og Molinara fra Tommasi-familens vingård, Fossa Granara. Drueskallerne har kun haft en kort skindkontakt med mosten, hvorfor vinen kun bliver rosé- farvet. Vinen produceres kun i begrænsede mængder på grund af vinens særlig høje kvalitet. Den er laksefarvet og har en frugtagtig, kraftig og typisk smag af druer.

 • Område: Veneto Italien
 • Druer: 60% Corvina Veronese, 30% Rondinella & 10% Molinara

Bemærk at smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag. 

Læs hele beskrivelsen

Før 779,00

499,00kr./stk

Bemærk GRATIS levering!

DKK 499.00
Info
Type Rosé
Alkohol 12,50 %
Varenr. 1020494