Teedawn Teedawn Wheat Dreams 0,0% (9x50cl +pant)

Danmark
Danmark

Wheat Dreams er en sofistikeret, overgæret, cremet, læskende og mildt syrlig hvedeøl med en lang eftersmag. Helt uden alkohol.

Læs mere

Wheat Dreams er en sofistikeret, overgæret, cremet, læskende og mildt syrlig hvedeøl med en lang eftersmag. Helt uden alkohol.

Læs mere
    Mængde
    pris
    Teedawn Wheat Dreams 0,0% (9x50cl +pant)
    Pris ved 9 stk.
    Mængdepris

    Før 29 kr.

    25
    kr. /stk
    Spar i alt 36 kr.
    Se flere priser
    Passer godt til
    Asiatisk mad
    Asparges
    Fed fisk
    Indisk mad
    Mad med citrus
    Mager fisk
    Salater
    Skaldyr

    Beskrivelse

    Wheat Dreams er en sofistikeret, overgæret, cremet, læskende og mildt syrlig hvedeøl med en lang eftersmag. Denne hvedeøl er helt sin egen og brygges på 1. klasses naturhumle, Sydtysk bygmalt, husgær samt blødt og friskt kildevand fra bjergene i Schwarzwald.  Teedawn rummer en bred smag i øl, men tysk Hvedeøl står producentens hjerte særligt nær, fordi den er indbegrebet af tysk øl-kultur. Sammen med Teedawns to verdensmestre i alkoholfri øl-brygning, Hans-Martin og Berthold, er der brugt adskillige år på at skabe et overgæret ”Meisterstuck” af en Hvedeøl med masser af duft, smag, farve og fylde. Når Hans-Martin og Berthold har brygget basis-øllen, skal den ud på en lang rejse i en finurlig Vakuumdestillator. Ved en lav temperatur og et lavt tryk får brygmestrene fjernet alkoholen, samtidig med at de bevarer alle aromaer, mineraler, vitaminer. Herefter koldtappes Wheat Dreams i en herlig 0,5 liters flaske, og vupti er verdens måske bedste hvedeøl født.
    Læs hele beskrivelsen

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt