Indkøbskurv
Kurven er tom
Syndrome Premium Tonic Grapefruit
Spar 33%

Syndrome Premium Tonic Grapefruit

Servering af Gin & Tonic er blevet næsten synonym til at eksperimentere, uden at miste det autentiske præg af denne klassiske blanding. Det er et spørgsmål om håndværk, gal videnskab og respekt.
I skabelsen af Syndrome Tonic har man taget en farmaceutisk tilgang og tilført de unikke standarder for moderne mixologer. Den medicinske begyndelse, som tonicvand har, er blevet nærstuderet og justeret til højere koncentrationer af kinin og en utraditionel infusion af citrus, tættere på de rå formler, der blev udtænkt i kolonitiden for at afværge malaria-feber.

Syndrome Premium Tonic Grapefruit er en livlig og forfriskende Tonic, i en serie af 4 forskellige tonic-vand, hvor man har taget udgangspunkt i naturlige råvarer af højeste kvalitet. Tilgangen til hele serien er at overraske, men samtidig holde sig inde for rammerne af de kendte smagsnuancer. Kendetegnende for hele serien er at han har vendt smagsprofilen ”på hovedet”, dvs. de velkendte smagsnuancer, men i omvendt rækkefølge. Denne tonicvand har, i duften, et umiskendeligt præg af rød grapefrugt, Smagoplevelsen starter med behagelig bitter kinin, efterfulgt af forfriskende nuancer af citrus og grapefrugt. En Tonic som lader den udvalgte gin skinne igennem, og som samtidig leverer et forfriskende pift af grapefrugt.

Lavet på rent kildevand, naturlig kinin, citron, grape og med intens kulsyre. Som den øvrige del af Syndrome Tonic-serien, er sukkerindholdet holdt lavt, hvilket lader de frugtrige nuancer træde i karaktér. Syndrome Premium Tonic Grapefruit er et forfriskende pift i den klassiske Gin & Tonic, men har også en fantastisk balance, der gør den nem at drikke som en ren læskedrik.
Læs hele beskrivelsen

Før 18,00

12,00kr./stk

På lager
Køb for 500 kr. og opnå fri fragt
DKK 12.00
Info
Størrelse 20 cl
Varenr. 1007340
Producent
Buss Spirits
Buss Spirits Med grundlæggelsen af den første dedikerede belgiske Gin & Tonic Bar i 2013, Bar Bounce i Antwerpen, tog Serge føringen i et voksende nichemarked. Erfaringerne og kundernes input i baren viste sig at være det grundlag til nye ideer og opskrifter. Buss Spirits er resultatet af at eksperimentere med vilde kombinationer af naturlige ingredienser og teknikker fra restaurationsbranchen.