Luk
Indkøbskurv
Kurven er tom

PODCAST-SMAGNINGER

Vin for begyndere med Jonas Landin & René Langdahl

Vin for begyndere er podcasten, der hjælper dig med at finde din egen personlige smag inden for vin, samtidig med at du bliver klogere på de dejlige dråber. Jonas Landin og vinskribent og vinekspert René Langdahl smager hver uge på forskellige vine og anmelder dem – og i efteråret 2021 samarbejder vi med dem på 4 afsnit.

Det bliver sjovt, spændende og lærerigt – og du kan selvfølgelig smage med! Til hvert af de fire afsnit har vi pakket en smagekasse med de vine, der smages på og diskuteres i podcasten. Find smagekasserne – der lægges online i takt med, at episoderne er i luften – nedenfor.


Blindsmagning – Smagekasse med podcast

Smagekasse til en spændende Podcast smagning i et samarbejde med Vin for begyndere

Køb smagekassen og få underholdende undervisning hjemme i jeres egen stue, og hold vinsmagning lige når det passer jer. Smagekassen indeholder 4 vidt forskellige spændende vine.

Lyt til podcasten Vinsmagning for begyndere - blindsmagning »
Pris for smagekassen: 559 kr.

Læs mere om vinsmagningen herDyk ned i Loire – Smagekasse med podcast

Smagekasse til en spændende Podcast smagning i et samarbejde med Vin for begyndere

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet ”Loire – kendt for Sancerre og Pouilly-Fumé”. Smagekassen indeholder 3 skønne Loire-vine, der alle giver et flot indtryk af det kendte og populære franske vinområde.

Lyt til podcasten: Vinsmagning for begyndere - Loire »
Pris for smagekassen: 499 kr.

Læs mere om vinsmagningen herDyk ned i Beaune – Smagekasse med podcast

Smagekasse til en spændende Podcast smagning i et samarbejde med Vin for begyndere

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet ”Beaune – den oversete kommune, du bør kende”. Smagekassen indeholder 3 fænomenale Beaune-vine, der alle giver en god introduktion til kommunen Beaune, der lægger navn til en stor mængde Bourgogne-vin.

Lyt til podcasten: Vinsmagning for begyndere - Beaune »
Pris for smagekassen: 1.199 kr.

Læs mere om vinsmagningen herDyk ned i det nye Spanien – Smagekasse med podcast

Smagekasse til en spændende Podcast smagning i et samarbejde med Vin for begyndere

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet ”Det nye Spanien – Aragon, Rioja og Madrid”. Smagekassen indeholder 3 ’moderne’ spanske vine og giver et helt nyt indtryk af den moderne og spændende spanske vinverden og -tradition. Podcast smagningen sendes 18. november.

Pris for smagekassen: 399 kr.
Lyt til podcasten: Det Nye Spanien - Aragon, Madrid og Rioja »

Læs mere om vinsmagningen herDyk ned i Crémant de Bourgogne – Smagekasse med podcast

Smagekasse til en spændende Podcast smagning i et samarbejde med Vin for begyndere

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet ”En dansker i Bourgogne – Knud Kjellerup”. Smagekassen indeholder 3 skønne, mousserende vine fra Knud Kjellerups Bourgognehus Albert Sounit. Måske en idé til, hvad du skal nyde nytårsaften? Podcast smagningen sendes 9. december.

Pris for smagekassen: 549 kr.

Læs mere om vinsmagningen her