Raimat Cava - Brut Reserva - Lo Fred de Ponent

Spanien
Spanien
Catalonien

Elegant og livlig Brut Reserve med fine små bobler. En ren, afbalanceret og frisk smagsoplevelse med noter af fennikel, timian og gule stenfrugter.

Læs mere

Elegant og livlig Brut Reserve med fine små bobler. En ren, afbalanceret og frisk smagsoplevelse med noter af fennikel, timian og gule stenfrugter.

Læs mere
  Cava - Brut Reserva - Lo Fred de Ponent
  195
  kr. /stk
  Passer godt til
  Aperitif
  Skaldyr
  Tapas
  Velkomst
  Smagsnoter
  Citron

  Citron

  Fersken

  Fersken

  Ingefær

  Ingefær

  Mandel

  Mandel

  Druer
  Xarel-lo

  Beskrivelse

  Raimat Cava Lo Fred de Ponent er husets elegante og livlige Brut Reserve skabt på den spanske drue Xarel-lo, der giver aromatiske Cava’er med rygrad. Druerne plukkes manuelt i august ved daggry, mens det endnu er køligt. Herefter gærer vinen i temperaturregulerede ståltanke for at bevare de friske frugtaromaer efterfulgt af malolaktisk gæring. Raimats Cava Reserva gennemgår slutteligt 15 måneders lagring ved en konstant temperatur, hvorfor vinen kan bevare sin vibrerende friskhed i op til 3-4 år. Druerne til vinen kommer fra 25 år gamle vinstokke i den vestligste del af kommunen. Det er en af Raimats køligste vinmarker, hvis jordbund er rig på saltholdig ler. Dette er med til at skabe druer med lidt urtede citrusnoter og flot frugtsyre, som giver den perfekte kompleksitet til den færdige Cava. Vinen har en lys strågul farve med fine små bobler. I næsen har vinen noter af fennikel, timian og gule stenfrugter, mens smagen byder på en ren og frisk smagsoplevelse med flot balance og elegance.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Raimat - wide - 2_Edit.jpg
  Produceret af Raimat
  Raimat producerer alle sine vine på druer fra egne marker, og huset er kendt for innovativ filosofi, som har gjort Raimat til europæisk markedsledende i dybdegående forskning i wine-making og miljø. Dedikeret miljøbevidsthed har fra begyndelsen været et uundgåeligt omdrejningspunkt for al aktivitet og virksomhedsførelse i de mere end 30 vinprojekter, som Raimat i dag omhandler. Såkaldt ”sustainable winegrowing” betragtes hos Raimat som den bedste garant for respekt og beskyttelse af miljøet, uden at gå på kompromis med effektiv og produktivt vinmageri. ”We work with Mother Nature – not against her”, er nærmest et kooperativt slogan. Med Sustainable Wine Growing lykkes det at skabe fremragende kvalitet uden at belaste eller ændre på den miljømæssige balance i natur og landskab. Alle vinmarker er certificeret som Integrated Production af CPPI (Consell Català de Produccio Integrada), hvilket angiver, at alle druer i Raimats vine er dyrket under miljøvenlige hensyn og kontrollerede arbejdsforhold for alle mennesker involveret.
  Fra <a href="/sog/?q=Catalonien">catalonien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra catalonien området i Spanien
  Spaniens berømte mousserende vin hedder Cava. Cava kommer fra Penedès i Catalonien, hvor hovedbyen er Barcelona. Cava er fremstillet efter den klassiske gæringsmetode på flaske, der er identisk med den franske méthode champenoise, der her kaldes for Methode Traditionelle. Det er i reglen tre spanske druer, man laver Cava af, nemlig Macabeo, Xarello og Parellada, men Cava findes også i den lidt franske eller internationale stil, hvor en eller flere druer er skiftet ud med Chardonnay og Pinot Noir.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt