Bruno Michel Champagne - Cuvée la Demi-Lune - Sans Soufre

Frankrig
Frankrig
Champagne

Smuk afbalanceret naturvinschampagne. I duft og smag er der noter af pære, friskbagt brioche, hvide blomster og orangeskal. Retningsgivende frugtsyre og raffineret mousse.

Læs mere

Smuk afbalanceret naturvinschampagne. I duft og smag er der noter af pære, friskbagt brioche, hvide blomster og orangeskal. Retningsgivende frugtsyre og raffineret mousse.

Læs mere
  • Ecological
Champagne - Cuvée la Demi-Lune - Sans Soufre
585
kr. /stk
Passer godt til
Aperitif
Mager fisk
Skaldyr
Velkomst
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Brombær

Brombær

Blomme

Blomme

Menthol

Menthol

Røg

Røg

Druer
Pinot Meunier

Beskrivelse

I årevis ønskede Bruno Michel at fremstille en usvovlet Champagne. Det er i sig selv en svær og problematisk disciplin, og der var selvsagt mange tilløb, inden det lykkes at fremstille en sådan, der samtidig kunne tilbyde tårnhøj kvalitet. Champagnen er udelukkende fremstillet på Pinot Meunier-druen, høstet fra enkeltmarken Demi-Lune i Pierry hvor jordbunden er domineret af kalk. Vinen gærer i rustfri ståltanke og lagrer efterfølgende 15-20 måneder på sit bundfald inden andengæringen. Bruno Michels usvovlede Demi-Lune er en yderst vellykket naturvinschampagne. Også blandt traditionalister vil dens virile og afbalancerede væsen overraske positivt. I duft og smag er der noter af pære, friskbagt brioche, hvide blomster og orangeskal. Syren er både retningsgivende og understøttende, og moussen er vedvarende og raffineret. Den årlige produktion er typisk begrænset til mindre end 2.500 flasker.
Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra champagne området i Frankrig
Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt