Dom Perignon Dom Perignon Rosé 2008

Frankrig
Frankrig
Champagne

Dom Perignon Rosé er huset Möet & Chandons hyldest til Pinot Noir-druen, og byder på elegante modne noter med flot intens syre.

Læs mere

Dom Perignon Rosé er huset Möet & Chandons hyldest til Pinot Noir-druen, og byder på elegante modne noter med flot intens syre.

Læs mere
  Dom Perignon Rosé 2008
  3.250
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre

  Beskrivelse

  Dom Perignon Rosé er huset Moët & Chandons hyldest til Pinot Noir-druen. Dom Perignon (1639-1715) kom under navnet Pierre i maj 1668 til klostret i Hautvillers med den betagende udsigt ud over Montagne de Reims. Det var i sin egenskab af Cellarius, at han kom til at spille den helt store rolle i Champagne's fremtid, idet han var foregangsmanden bag det at bruge blå druer (Pinot Noir/Meunier) til fremstillingen af Champagne. I duften findes lette og elegante noter af røde bær og komplimenteret af blodappelsin og kakao. På tungen imponerer de intense, mørkere noter. Vinen præsenterer en elegant, intens syre.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra champagne området i Frankrig
  Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt