Laurent-Perrier Champagne - Grand Siecle

Frankrig
Frankrig
Champagne

Som indbegrebet af Champagne indeholder Grand Siécle kun druer af den fineste slags og fra de bedste høster; år som er blevet udnævnt til vintages af Laurent-Perrier.

Læs mere

Som indbegrebet af Champagne indeholder Grand Siécle kun druer af den fineste slags og fra de bedste høster; år som er blevet udnævnt til vintages af Laurent-Perrier.

Læs mere
  Champagne - Grand Siecle
  1.098
  kr. /stk

  Beskrivelse

  For at kunne fremstille Laurent-Perrier’s luksuriøse cuvée, besluttede Bernard de Nonancourt sig for at koncentrere sig om 2 af hovedbestanddelene i champagnens know-how: Blandingen af forskellige crus fra forskellige høstår. Som indbegrebet af Champagne indeholder Grand Siécle kun druer af den fineste slags og fra de bedste høster; år som er blevet udnævnt til vintages af Laurent-Perrier. Produceret for at blive nydt med venner og familie, ”en meget forførende Champagne”. Grand Siécle er en blanding af Pinot Noir og Chardonnay, med den sidste som den dominerende. Disse druer er høstet fra 12 af de mest prestigefyldte vingårde, alle af dem klassificeret som 100% Grand Crus. På disse vingårde bliver kun de bedste druer udvalgt. Vinen lagrer i ca. 5 år. Sofistikerede smagsnoter af honning, hasselnødder, ristede mandler og friskt bagværk. Kraftfuld og dog afrundet, fyldig og krydret, der afsluttes med et dejligt friskt indtryk. Grand Siécle udviser en unik og balanceret kombination af dybde og finesse. Grand Siécle indeholder alle ingredienser, som gør det muligt at matche den med en bred vifte af raffinerede retter fra fjerkræ og trøfler til kalv og vilde svampe. En vidunderlig start på et festligt måltid, kan også serveres som aperitif. Druer: Pinot Noir, Chardonnay, men Chardonnay som den dominerende.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra champagne området i Frankrig
  Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Fleksibel og hurtig
  levering

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt