Nicolas Feuillatte Champagne - Palmes d'Or Rosé Vintage 2006

Frankrig
Frankrig
Champagne
Chouilly

Enestående, luksuriøs, ren og elegant rosé-årgangs-Champagne.Bedårende og frisk bouquet med dugfriske hindbær og en delikat smag med en flot, levende mousse.

Læs mere

Enestående, luksuriøs, ren og elegant rosé-årgangs-Champagne.Bedårende og frisk bouquet med dugfriske hindbær og en delikat smag med en flot, levende mousse.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Champagne - Palmes d'Or Rosé Vintage 2006
  Pris ved 3 stk.
  Mængdepris

  Før 1.325 kr.

  999
  kr. /stk
  Spar i alt 978 kr.
  Se flere priser
  Passer godt til
  Aperitif
  Asiatisk mad
  Foie Gras
  Indisk mad
  Skaldyr
  Sushi
  Trøffel
  Velkomst
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Tranebær

  Tranebær

  The

  The

  Druer
  Pinot Noir

  Beskrivelse

  EN SYMFONI AF AROMAER En virkelig powerfuld Champagne der afslører og blotlægger den så verdensberømte og unikke jordbund i Champagne og ikke mindst potentialet i verdens mest fornemme druesort: Pinot Noir. Det er ren Pinot Noir, der anvendes i Palmes d’Or Rosé Vintage og druerne er plukket i Bouzy og Ricey, som kendetegner druer med udpræget robust karakter og aroma. Champagnen er lagret i minimum 5 år og lavet efter metoden "Rosé de saignée". klar og koralrød, nærmest sensommerrød i sit udtryk med tusindvis af bittesmå bobler og flot, levende mousse. I næsen, bedårende frisk, elegant og ren. De primære aromaer er dugfriske hindbær og morello-kirsebær, der udvikler sig til et floralt udtryk af mimosaer, violer og liljer. Kompleksiteten når sit højdepunkt i aroma af krydderi, vanille, lidt chili og pepper. Smagen er så fantastisk frisk og delikat. Blød, men med pikant tørhed fra de blå druers tannin. Enorm flot balance mellem fin, rød frugt og skovbund, svampe og lidt koriander. Dette er sublim årgangs-Champagne.
  Læs hele beskrivelsen
  H - DSC07704_R1500_Edit.jpg
  Produceret af Nicolas Feuillatte
  Monsieur Nicolas Feuillatte blev født i en familie, der levede af importforretninger, så det var oplagt at følge i det spor. Men inden da meldte han sig til den franske hær og gjorde en modig indsats under 2. Verdenskrig. Han vendte uskadt hjem og som 21-årig. I starten af 1950'erne emigrerede han til USA, i første omgang som kaffeimportør. Han havde et naturlig talent for handel, og han havde fået en stor venneskare i det internationale jetset i New York, da et helt nyt kapitel i hans liv startede. Faderen døde og efterlod ham en vingård i Bouleuse i Champagne og den Champagne-glade Nicolas satte sig for selv at blive Champagne-producent, faderen havde blot mere beskedent leveret sine druer til de store champagnehuse. Nicolas’ første Champagne blev døbt ”Réserve Particulière” i 1978, og som navnet antyder, var den reserveret kun til vennerne, der på det tidspunkt omfattede en del af New Yorks celebre skuespillerinder, som blev fremragende ambassadører for Nicolas Feuillatte.
  Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra champagne området i Frankrig
  Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt