Philippe Prié Champagne - Rosé - Brut

Frankrig
Frankrig
Champagne
Côte des Bar

Super attraktiv, let og stilfuld Champagne. Ren nydelse med duftnoter af sommerfrugter og en skøn smag af røde bær, der balanceres af en fin syre.

Læs mere

Super attraktiv, let og stilfuld Champagne. Ren nydelse med duftnoter af sommerfrugter og en skøn smag af røde bær, der balanceres af en fin syre.

Læs mere
  • Sustainable
Champagne - Rosé - Brut
399
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Aperitif
Skaldyr
Velkomst
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Hindbær

Hindbær

Svampe

Svampe

Nellike

Nellike

Vanilje

Vanilje

Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Stjernefrugt

Stjernefrugt

Druer
Pinot Noir
Chardonnay

Beskrivelse

Philippe Priés Champagner er for Champagnenyderen, der sætter pris på godt håndværk og eksklusiv kvalitet. Det lille familiedrevne vinhus, der ligger i hjertet af Côte des Bar, har dyrket deres Champagne-druer siden 1737. Lyserøde Philippe Prié Brut er qua sin druesammensætning fuld af lethed og finesse. De 80% Pinot Noir bidrager med den flotte struktur, mens de 20% Chardonnay giver vinen elegance. Bouqueten er udtryksfuld med flotte noter af røde sommerfrugter og blomster. De røde bær gør også entré i smagen, hvor kirsebær og hindbær balanceres af en fin syre. Alt i alt en stilfuld Brut Rosé fuld af frugt og finesse fra Champagneområdets sydligste del.

Læs hele beskrivelsen
H - Philippe Prie_Edit_Edit.jpg
Produceret af Champagne Philippe Prié
Philippe Prié, et lillebitte familiedrevet Champagnehus med enorm personlighed, i hjertet af Côte des Bar i den sydlige del af Champagneområdet hvor familien Prié har dyrket Champagne-druer siden 1737. Driften og ansvaret ligger i dag i hænderne på Fabienne Prié og hendes datter. Fabienne mistede sin mand for nogle år tilbage og stod på det tidspunkt uden finansielle midler til at drive familiens Champagnehus videre. Det er bestemt hendes ære, at huset alligevel i dag fremstår med helt nye vinkældre, at flaskerne har fået helt nyt look og især selvfølgelig: at kvaliteten af hendes Champagner er helt og aldeles i top. Ingen tvivl om, at Philippe Priés Champagner er for den kræsne, der helst går uden om mainstream, som kan smage og sætte pris på godt håndværk og eksklusiv kvalitet.
Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
Fra champagne området i Frankrig
Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt