Thierry Fournier Champagne - Blanc de Blancs 2018

Frankrig
Frankrig
Champagne
Marne valley

Vintage Blancs de Blancs fra meget kalkholdige jorde i Marne-dalen.

Læs mere

Vintage Blancs de Blancs fra meget kalkholdige jorde i Marne-dalen.

Læs mere
  Blanc de Blancs 2018
  695
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Fed fisk
  Mager fisk
  Østers
  Skaldyr
  Sushi
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Druer

  100%

  Chardonnay

  Beskrivelse

  Thierry Fourniers fremragende Vintage Blanc de Blancs består af 100 % Chardonnay fra meget kalkholdige jorde i Marne-dalen. Champagnen cementerer for alvor Thierry Fournier som en af Champagnes nye stjerner. Hver parcel er vinificeret og lagret hver for sig små ståltanke. Kun den bedste vin kommer med videre til andengæring i flasken. Efter 42 måneder degorgeres vinen og lagres yderligere minimum 6 måneder før frigivelse. Text-book Blanc de Blancs-aroma pakket med nuancer af kridt, citronskal, brioche, mirabelle og hvide blomster. Smagen er utrolig utroligt frisk, mineralsk og nærmest cremet som en stor Chablis med bobler. En fremragende Champagne til velkomst og aperitif, eller til et bredt udvalg af retter med fisk/skaldyr, lyst kød eller flere forskellige faste oste. Vinen kan gemmes op til 20 år fra frigivelse.

  Læs hele beskrivelsen
  H-DSC_0471_Edit.jpg
  Produceret af Thierry Fournier
  Fremtiden er lys for det lille domaine, der i dag drives af de ambitiøse, passionerede og ihærdige Julien og Maxime Fournier – to af Champagnes nye store stjerner. Det lille domaine går hele fem generationer tilbage, men det er for alvor med Julien og Maxime ved roret, at vinene er begyndt at finde vej til nogle af verdens bedste restauranter.
  Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra champagne området i Frankrig
  Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt