Vignobles Des 2 Lunes Cremant d'Alsace - Comète - Biodynamisk 2018

Frankrig
Frankrig
Alsace

Tør og forfriskende Crémant med en fylde, der stadig ligger på den delikate side af smagsspektret. Fin og subtil bouquet med påmindelser af modne æbler, citrus og brioche.

Læs mere

Tør og forfriskende Crémant med en fylde, der stadig ligger på den delikate side af smagsspektret. Fin og subtil bouquet med påmindelser af modne æbler, citrus og brioche.

Læs mere
  Cremant d'Alsace - Comète - Biodynamisk 2018
  225
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Skaldyr
  Velkomst
  Smagsnoter
  Pære

  Pære

  Fersken

  Fersken

  Mandel

  Mandel

  Citron

  Citron

  Grus

  Grus

  Knuste sten

  Knuste sten

  Druer
  Pinot Blanc

  Beskrivelse

  Pinot Blanc-druer til Comète kommer fra Vignoble des 2 Lunes besiddelser i Walbach, otte kilometer vest for familieejendommen i Wettolsheim. Her er jordbunden ganske granitholdig, hvilket kommer til udtryk i vinen og medvirker til at give den retning. Druerne høstes manuelt og vinen fremstilles helt traditionelt efter Champagnemetoden. Crémant d'Alsace – Comète har en fin og subtil bouquet med påmindelse af modne æbler, citrusfrugter og brioche. Smagen er tør og forfriskende, med en fylde der stadig ligger på den delikate side af smagsspektret. En let drikkelig Crémant med mange anvendelsesmuligheder. Druerne er dyrket efter biodynamiske forskrifter, og vinen er Demeter certificeret.
  Læs hele beskrivelsen
  C - Vignoble - wide -1_Edit.jpg
  Produceret af Vignoble des 2 Lunes
  Familievingården og de 21 ha. vinmarker omkring Wettolsheim, sydvest for Colmar, går syv generationer tilbage i tiden og drives i dag af søskendeparret Amélie og Cécile Buecher efter biodynamiske forskrifter. Søskendeparrets lidenskabelige arbejde med klassiske Alsace-druesorter som Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling, Muscat, Gewürztraminer og Pinot Noir, har de senere år båret frugt i form af rosende ord og internationale priser. På Millésime Bio i 2017, den internationale messe for økologiske- og biodynamiske vine, endte Vignoble des 2 Lunes helt i front med ikke færre end tre guldmedaljer og en enkelt af sølv. Vinene fra Vignoble des 2 Lunes kendetegnes af en enestående balance mellem frugt og mineralitet. Stilen synes personlig, men de er alle som en fremstillet med feminin elegance og mesterlig præcision.
  Fra <a href="/sog/?q=Alsace">alsace</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra alsace området i Frankrig
  Alsace – dejlige, fredfyldte Alsace i Nordfrankrig. Man kan ikke forestille sig det anderledes. Men siden romerne opdagede det frodige lands muligheder, har der været en evig kamp om at få del i rigdommen. Bare i nyere historisk tid har Alsace været invaderet fire gange, med store ødelæggelser til følge. Nogle af de mest blodige slag stod i Alsace under Anden Verdenskrig og tiden umiddelbart efter krigen var det hårdt arbejde med at rense vinmarkerne for landminer og andet krigsmateriel. Siden er det heldigvis gået fremad og glædeligt er det, at dette er den længste fredelige periode i Alsaces mere end tusinde år historie. Alsace er kendt for sine "7 søstre", en metafor for de 7 druesorter, der dyrkes i Alsace. Disse er Riesling, Sylvaner, Muscat, Pinot Gris, Pinot Blanc, Gewürtztraminer og Pinot Noir.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt