Balthasar Ress Riesling - Gutswein - Trocken - 1 liter NV

Tyskland
Tyskland
Rheingau
 • Gastromand
  Bedst til prisen
 • Gastromand
 • Winelab.dk

Læskende, let drikkelig Riesling i vidunderlig 1-litersflaske. Gutswein er en tør hvidvin i imødekommende og munter stil, der er saftig og forfriskende.

Læs mere
 • Gastromand
  Bedst til prisen
 • Gastromand
 • Winelab.dk

Læskende, let drikkelig Riesling i vidunderlig 1-litersflaske. Gutswein er en tør hvidvin i imødekommende og munter stil, der er saftig og forfriskende.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Riesling - Gutswein - Trocken - 1 liter NV
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 155 kr.

  109
  kr. /stk
  Spar i alt 276 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Fed fisk
  Mad med citrus
  Skaldyr
  Stærk krydret mad
  Sushi
  Smagsnoter
  Lime

  Lime

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Jasmin

  Jasmin

  Petroleum

  Petroleum

  Citron

  Citron

  Druer
  Riesling

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Balthasar Ress Gutswein Riesling

  Balthasar Ress Gutswein er den hvidvin, vi allesammen har ventet på. En læskende Riesling i den helt rigtige størrelse. Til middagen, til festen, til den lyse morgen. Udover at være læskende og let drikkelig, så kommer denne forrygende Riesling i en vidunderlig 1-litersflaske.

  Forrygende kvalitet

  Gutswein Riesling er Balthasar Ress’ imponerende åbningsnummer, der viser vejen ind i deres serie af kvalitetsvine. Det er tydeligt, at Balthasar Ress er mestre udi dyrkningen af Riesling-druen og formår at udnytte sit lokale terroir. Rheingau kendt som Riesling-druens vugge, fordi der herfra kommer nogle af de mest ikoniske Riesling-vine i verden.

  Munter og imødekommende

  Riesling Trocken er en tør Riesling i en imødekommende og munter stil. Læskende som et saftigt grønt æble, med en let flintet mineralitet og flotte citrusnoter. Vinen balancerer perfekt mellem sin naturlige restsødme og forfriskende, retningsgivende frugtsyre. Her er en vin, hvor alle elementer er bundet sammen til en festlig symfoni.

  Perfekt til middagsselskaber og hyggeaftener

  Når en flaske er for lidt og to er for meget, er Balthasar Ress’ 1 liters Gutswein til gengæld helt perfekt. Her er vinen til alle hvidvinsnydere, der bekender sig til Riesling-druen. Derfor passer vinen selvsagt også fortræffeligt til alt godt fra havet, asiatisk mad og helt i sig selv en lun aften. I åben tilstand kan vinen uden problemer holde sig i op til tre dage i køleskabet.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Balthasar-Ress-wide-6_Edit.jpg
  Produceret af Balthasar Ress
  Balthasar Ress er en af Rheingaus mest innovative producenter. Selvom huset har en lang og agtværdig historie bag sig, synes nysgerrigheden og en næsten legesyg tilgang til vinfremstilling hele tiden at drive det fremad mod nye højder. I dag er det Stefan og Christian, henholdsvis fjerde og femte generation, der står ved roret af familieforetagendet. I 2010 overtog Christian driften af Balthasar Ress, og hans udtalte ambition var dengang som nu, at Balthasar Ress skulle indfinde sig i toppen af Rheingaus producenter. Sammen med vingårdschef Olivér Schmid videreudvikler de i fællesskab de 46 ha vinmarker efter økologiske retningslinjer og i overensstemmelse med Maria Thuns biodynamiske kalender. Denne holistiske tilgang gør Balthasar Ress-vinene til det, de er i dag: Kompromisløse kvaliteter med respekt for naturen.
  Fra <a href="/sog/?q=Rheingau">rheingau</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
  Fra rheingau området i Tyskland
  Rheingau er et af de mindste af de 13 klassiske, tyske vinområder. Rheingau er kendt for sine flotte Riesling-vine, der næppe laves bedre noget andet sted i verden, men er også kendt for sine legendariske vinejendomme som Eberbach og Schloss Johannisberg. På sidstnævnte slot lavede munkene verdens første, ædelsøde vin i 1775. Når man ser i gamle prislister fra begyndelsen af 1900-tallet, rangerer vinene fra Rheingau blandt verdens dyreste vine. Rheingaus ca. 3100 hektar vinstokke udgør kun 3 % af Tysklands samlede vindyrkningsareal.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt