Été Sauvignon Blanc 2021

Frankrig
Frankrig
Côtes du Tarn
 • VinAvisen
  2021
  2021

Été Sauvignon Blanc er sommer på flaske med duften og smagen af stikkelsbær og nyudsprungne hyldeblomster. Perfekt til mindeværdige aftener i godt selskab.

Læs mere
 • VinAvisen
  2021
  2021

Été Sauvignon Blanc er sommer på flaske med duften og smagen af stikkelsbær og nyudsprungne hyldeblomster. Perfekt til mindeværdige aftener i godt selskab.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Sauvignon Blanc 2021
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 129 kr.

  89
  kr. /stk
  Spar i alt 240 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Asparges
  Gris
  Mager fisk
  Sushi
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Stikkelsbær

  Stikkelsbær

  Honning

  Honning

  Grapefrugt

  Grapefrugt

  Fersken

  Fersken

  Passionsfrugt

  Passionsfrugt

  Druer

  100%

  Sauvignon Blanc

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Été er den friske smag af stikkelsbær, nyudsprungne hyldeblomster og mindeværdige aftener i godt selskab. Franskmændene er verdensmestre i at skabe sommer på flaske og Été Sauvignon Blanc er bestemt et fornemt eksempel på, hvad den aromatiske drue formår, når den dyrkes under de helt rigtige forhold. Été betyder sommer på fransk, men vinen er bestemt værd at fylde i glasset året rundt.

  Perfekte betingelser

  I Côtes du Tarn finder Sauvignon Blanc-druen alt, hvad den skal bruge for at skabe friske hvidvine i verdensklasse: køligt klima, mineralholdig jord bestående af ler og kalk samt fine regnmængder årligt. Côtes du Tarn befinder sig i den sydvestlige del af Frankrig med Atlanterhavet til den ene side og Middelhavet til den anden. Der er kælet for druerne, fra de høstes i marken til de lander i den elegante flaske med sommerens nok mest ukuelige blomst, margueritten, på etiketten.

  Ren smagssymfoni

  I glasset har vinen lysegrønne reflekser og byder på forfriskende aromaer med hyldeblomst, knust kalk, grøn peber, nyslået græs og stikkelsbær. Vinen er pænt fyldig og viser de klassiske friske Sauvignon Blanc-aromaer med noter af gule stenfrugter, lime og passionsfrugter. En klassisk fransk Sauvignon Blanc, der spiller som et nystemt klaver.

  Vinen til de hyggelige stunder

  Nyd Été på terrassen, når vejret tillader det eller til lette retter med sushi, sprøde grøntsager eller thairetter med frisk lime. Vinen har så meget bundklang, at den også sagtens kan gå til de asiatisk inspirerede retter med gris eller kylling.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Fleksibel og hurtig
  levering

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt