Ink Green Ink, Sauvignon Blanc 2021

New Zealand
New Zealand
Marlborough

Green Ink fanger essensen af Marlboroughs unikke karakter: sprød, charmerende og imødekommende med noter af tropisk frugt og lime.

Læs mere

Green Ink fanger essensen af Marlboroughs unikke karakter: sprød, charmerende og imødekommende med noter af tropisk frugt og lime.

Læs mere
  Green Ink, Sauvignon Blanc 2021
  159
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Asparges
  Lyst fjerkræ
  Mad med citrus
  Sushi
  Smagsnoter
  Stikkelsbær

  Stikkelsbær

  Honning

  Honning

  Grapefrugt

  Grapefrugt

  Fersken

  Fersken

  Passionsfrugt

  Passionsfrugt

  Druer
  Sauvignon Blanc

  Beskrivelse

  Green Ink er en klassisk og indbydende repræsentant for de meget populære Sauvignon Blanc-vine fra hvidvinsdistriktet, Marlborough på New Zealand. Distriktet ligger på den nordligste del af Sydøen på New Zealand, og her er der helt perfekte forhold for netop Sauvignon Blanc, der optager mere end 80% af dyrkede vinareal. Beskyttelsen af bjerge nord og syd for distriktet kombineret med faktorer som kølige nætter og tørre og varme somre giver lang og stabil modningsperiode, der resulterer i perfekt modne og aromatiske druer til de famøse Sauvignon Blanc-vine, som er så charmerende, sprøde og imødekommende, at Marlborough er blevet synonym med Sauvignon Blanc i særklasse. Green Ink fanger essensen af Marlboroughs unikke karakter. Vinen er skabt af druer fra vinmarker i de små regionale områder, Wairau og Waihopa Valley, hvor der høstes i de kølige natte- og morgentimer. De giver de skønne aromaer og smagsnoter af både tropisk frugt og lime, som gør vinen forfriskende og livlig. En umiddelbar nydelse! Hiv Green Ink ud af køleskabet ti minutter før, at du serverer den til de krydrede/stærke asiatiske retter, sushi eller blot som et hyggeglas i sofaen eller på terrassen.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Marlborough">marlborough</a> området i <a href="/sog/?q=new zealand">New Zealand</a>
  Fra marlborough området i New Zealand
  Marlborough er nærmest synonym med rene hvidvine på Sauvignon Blanc og Chardonnay og rødvine på Pinot Noir. De tåler sammenligning med de franske forbilleder, men stilen der generelt er sprød, er mere eksotisk og eksplosiv. Marlborough er det største distrikt liggende på syd øen, et området der er solrigt med lune dagtimer og kølige nætter. Marlborough ligger isoleret af høje bjergkæder på den ene side, og nyder godt af havets kølende effekt på den anden side. Det giver et klima der er blandt de varmeste og tørrest i New Zealand. Her er dog ikke bagende varmt, men nok til at druerne langsomt bliver stabilt modnet. Sommerdagene ligger på omkring 24 graders varme, mens de kolde sommernætter sørger for, at syren bibeholdes i druerne. Det resulterer i verdensklasse-gode hvidvine og elegante, overdådige rødvine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt