Ink Riesling - Pale Ink 2022

USA
USA
Washington State
Columbia Valley

Rank og ren Riesling skabt til umiddelbar nydelse. Her forenes den klassiske blide sødme med en forbilledlig rank frugtsyre. Frisk, livlig og let at nyde!

Læs mere

Rank og ren Riesling skabt til umiddelbar nydelse. Her forenes den klassiske blide sødme med en forbilledlig rank frugtsyre. Frisk, livlig og let at nyde!

Læs mere
    Riesling - Pale Ink 2022
    149
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Lyst fjerkræ
    Stærk krydret mad
    Sushi
    Vegetariske retter
    Smagsnoter
    Lime

    Lime

    Grønt æble

    Grønt æble

    Honning

    Honning

    Jasmin

    Jasmin

    Petroleum

    Petroleum

    Citron

    Citron

    Druer
    Riesling

    Beskrivelse

    Pale Ink aftegner konturerne af det unikke terroir i Columbia Valley og byder på det saftige aftryk fra den lokale frugt. En livlig, forunderlig og frisk vin, der er legende let at nyde. I Columbia Valley har druen de helt rette forhold til at skabe Riesling i den forfriskende og sprøde ende af smagsspektret. Samtidig sikrer de mange solskinstimer et flot, floralt aromatisk udtryk i den færdige vin. Vinen er udviklet til Kjær & Sommerfeldt af Washington States ældste og førende vinproducent Ste. Michelle Wine Estates. Pale Ink Riesling mønstrer alle druens dyder: Her forenes den klassiske blide sødme med en forbilledlig, rank frugtsyre, som holder vinen i perfekt balance. I bouqueten understøttes blomster- og frugtaromaer af mineralske toner, mens smagen byder på mandariner og hvide ferskner. Pale Ink er skabt til umiddelbar nydelse. Der er ikke andet for. Sæt kulør på din dagligdag og slip smagen fri!
    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
    Fra washington state området i USA
    Washington State er USA’s næststørste vinproducerende stat. Markerne ligger øst for Seattle på den anden side af Cascade Mountains. Her er betingelserne optimale med masser af sol og kølige nætter. Dette nordvestligste hjørne af USA er i dag blandt verdens fornemmeste vinadresser, og kendt for sine raffinerede vine, der viser at amerikansk vin har en stor fremtid. Washington State’s vinstokke blev sat af franske missionærer og pelshandlere sidst i 1800-tallet, men det er først indenfor de sidste 20 år, at området for alvor har slået sig fast. Washington State er i dag især kendt for fremragende vine på de franske druer Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Chardonnay og Riesling.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt