J. Bäumer Riesling 2022

Tyskland
Tyskland
Rheingau

Ung, frisk og ren vin, med fine noter af æbler, grønne urter og citrusfrugter.

Læs mere

Ung, frisk og ren vin, med fine noter af æbler, grønne urter og citrusfrugter.

Læs mere
    Riesling 2022
    105
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Asiatisk mad
    Asparges
    Fed fisk
    Nordisk køkken
    Sushi

    Beskrivelse

    J. Bäumer Riesling er en imødekommende, læskende og uimodståelig Riesling – skabt til umiddelbar nydelse og lange aftener. Her får du en pleaser af en hvidvin, hvor blid sødme balanceres flot af en forfriskende frugtsyre.

    Internationalt format

    Joachim Bäumer var i starten af 1950’erne en succesfuld vinproducent i Hattenheim, og en medvirkende faktor til den tyske vinindustris genopblomstring i efterkrigens Tyskland. Joachim så hurtigt potentialet for eksport til andre europæiske vinforbrugende lande, og fik hurtigt en lang række trofaste kunder. Allerede i 1957 overtog Ress-familien eksportdelen, og grundlagde dermed deres nuværende internationale succes.

    I dag er J. Bäumer således et af Tysklands mest succesfulde, internationale brands. Vinen med det store, genkendelige "B" er således en stærk ambassadør for moderne, frugtdreven tys Riesling overalt i verden.

    Flot multianvendelig hvidvin

    J. Bäumer Rheingau Riesling er en ung, frisk og ren vin, med fine noter af æbler, grønne urter og citrusfrugter. En vin der anvendelsesmæssigt spænder fra et glas i utide, over fede fiskeretter til det krydrede asiatiske køkken.

    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Rheingau">rheingau</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
    Fra rheingau området i Tyskland
    Rheingau er et af de mindste af de 13 klassiske, tyske vinområder. Rheingau er kendt for sine flotte Riesling-vine, der næppe laves bedre noget andet sted i verden, men er også kendt for sine legendariske vinejendomme som Eberbach og Schloss Johannisberg. På sidstnævnte slot lavede munkene verdens første, ædelsøde vin i 1775. Når man ser i gamle prislister fra begyndelsen af 1900-tallet, rangerer vinene fra Rheingau blandt verdens dyreste vine. Rheingaus ca. 3100 hektar vinstokke udgør kun 3 % af Tysklands samlede vindyrkningsareal.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt