Kelleris Kelleris Vingaard, White Blend 2021

Danmark
Danmark

En højaromatisk og sprød hvidvin med indbydende noter af æble, lime og hvide blomster. En dansk hvidvin, der er oplagt til det nordiske køkken.

Læs mere

En højaromatisk og sprød hvidvin med indbydende noter af æble, lime og hvide blomster. En dansk hvidvin, der er oplagt til det nordiske køkken.

Læs mere
  Kelleris Vingaard, White Blend 2021
  195
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Mager fisk
  Nordisk køkken
  Østers
  Skaldyr
  Smagsnoter
  Ananas

  Ananas

  Fersken

  Fersken

  Blomster

  Blomster

  Lime

  Lime

  Krydderier

  Krydderier

  Æble

  Æble

  Stikkelsbær

  Stikkelsbær

  Flint

  Flint

  Havsalt

  Havsalt

  Grønt æble

  Grønt æble

  Druer
  Ortega
  Zalas Perle
  Phoenix

  Beskrivelse

  Utopia White Blend er den nyeste skud på stammen fra det velansete danske vinhus Kelleris Vingaard. Vinen er, som navnet indikerer, en blend af tre forskellige druesorter. Den første er Ortega, som er af tysk oprindelse, er en tidligt modnende drue der skaber vine med et charmerende eksotisk præg. Zalas Perla-druen tilfører vinen en god fylde, mens Phoenix sikrer vinen er udpræget mineralitet.

  Disse 3 druesorter er gæret sammen ved lave temperaturer, der sikrer at vinen bevarer sin kølige frugtdreven karakter. Efterfølgende ligger vinen på bærmen for at give vinen en mere afrundet tekstur til vinen. I smagen udfoldes der en læskende og meget fin syre med en let bitterhed. Dette gør vinen meget egnet til det nordiske køkken. Da vinen også besidder et rigt mineralsk-islæt gør det også vinen særdeles oplagt til østers, fjordrejer og jomfruhummer.
   
  Vinen anbefales serveret afkølet ved 8-9 grader.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Kelleris - wide - 3_Edit.jpg
  Produceret af Kelleris Vingaard
  Kelleris Vingaard har siden 2001 været bannerfører for kvalitetsproduktion af vin i Danmark. Huset ligger i det pittoreske Nordsjælland tæt på Øresund, hvor en sydvendt let skrånende vinmark leverer både hvidvine, mousserende og rødvine. Druesorterne er primært Rondo, men der trylles også med Ortega, Zalas Perla og Phønix sorterne. Med stor inspiration i Bordeaux skaber ejerne Susanne og Søren vine med exceptionel dybde. I marken er arbejdet minutiøst og vinstokkene passes med stor omhu. I kælderen foregår der grundigt arbejde med forskellige egetræsfade, der giver vinene stor karakter og levealder.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt