Leopard´s Leap Chenin Blanc 2020

Sydafrika
Sydafrika
Franschhoek

Flot og vaskeægte "New World Style" Chenin Blanc der er både tropisk og sprød.

Læs mere

Flot og vaskeægte "New World Style" Chenin Blanc der er både tropisk og sprød.

Læs mere
  • Sustainable
Chenin Blanc 2020
109
kr. /stk
Passer godt til
Lyst fjerkræ
Mager fisk
Ost
Sushi
Vegetariske retter
Smagsnoter
Æble

Æble

Pære

Pære

Honning

Honning

Kamille

Kamille

Kvæde

Kvæde

Druer
Chenin Blanc

Beskrivelse

Sydafrika er rigtig god til hvidvine på Chenin Blanc-druen. Denne er en stor, flot og vaskeægte "New Worl d Style" af sin slags. En Chenin Blanc der minder om guavafugt, litchi og mango, men som er tro mod druens karakter og derfor stadig tør, syreholdig, frisk og nærmest sprælsk. Det frugtige kombineret med en vis krydret og urtepræget duft og smag gør de særdeles interessant og vellykket til vanskelige sager såsom tomat og balsamico.
Læs hele beskrivelsen
H - Leopard - wide -1_Edit.jpg
Produceret af Leopard's Leap
Leopard’s Leap blev startet op i 1999 af Dr. Anton Rupert og dennes svigersøn Hein Koegelberg. De tre leoparder i vinhusets logo, er symbolet på de tre familieejede vingårde, som druerne udelukkende stammede fra i begyndelsen og mest af alt signalerer de virkelige vilde leoparder, som vinhuset arbejder på at beskytte. Familien Rupert har altid været fortalere for bevarelse af kulturelle og historiske bygningsværker og for omsorg for natur og miljø. Man har således modtaget ”Franschhoeks Trust Award” i 2007. Med markedsføringen af Leopard’s Leap er man sponsor for ”Cape Leopard Trust”, der står for beskyttelse og bevarelse af Caperegionens mange rovdyr, men i særlig grad for den truede Cape Mountain leoparden, som er den mindste leopard i Sydafrika.
Fra <a href="/sog/?q=Franschhoek">franschhoek</a> området i <a href="/sog/?q=sydafrika">Sydafrika</a>
Fra franschhoek området i Sydafrika
Franschhoek betyder på hollandsk ”Det Franske Hjørne”og er beliggende sydøst i den berømte vinregion Paarl, grænsende op til Stellenbosch. Det var her de franske huguenotter slog sig ned i slutningen af 1600-tallet. Klimaet er helt påvirket af bjergene, der omkranser hele dalen, og holder de kølige vinde ude.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Tilbud på
enkeltstyk

Smag dig nemt igennem
vores sortiment

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
og aftenlevering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt