Leopard´s Leap Chenin Blanc/Chardonnay - Lookout 2021

Sydafrika
Sydafrika
Western Cape

Sommerdrøm fra Sydafrika der byder på masser af tropiske frugtnoter som ananas, lime og grapefrugt. Fantastisk sprød eftersmag og et strejf af hvide pærer i bouqueten.

Læs mere

Sommerdrøm fra Sydafrika der byder på masser af tropiske frugtnoter som ananas, lime og grapefrugt. Fantastisk sprød eftersmag og et strejf af hvide pærer i bouqueten.

Læs mere
    Chenin Blanc/Chardonnay - Lookout 2021
    95
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Gris
    Lyst fjerkræ
    Mad med citrus
    Skaldyr
    Sushi
    Tapas
    Smagsnoter
    Æble

    Æble

    Pære

    Pære

    Honning

    Honning

    Kamille

    Kamille

    Kvæde

    Kvæde

    Smør

    Smør

    Ananas

    Ananas

    Vanilje

    Vanilje

    Stjernefrugt

    Stjernefrugt

    Druer
    Chenin Blanc
    Chardonnay

    Beskrivelse

    Lookout Chenin Blanc/Chardonnay er en frisk, let og sprød vin. Med sin druesammentætning på 70% Chenin Blanc og 30% Chardonnay, får man her en vin med en let tropisk bouquet, der byder på hvide pærer og ananas. I den bløde smag fortsætter de tropiske noter med lag af grapefrugt, ananas og lime, der afsluttes med en frisk og sprød eftersmag. Man kunne fristes til at sige sommer i en flaske. Vinen gærer ved 14 grader efterfulgt af tre måneders kontakt med bundfaldet, hvilket resulterer i, at den lette og frugtige vin har fået god dybde. Leopard’s Leap anbefaler at den nydes med familie og venner til en afslappet og uformel frokost, eller blot ”anytime, anywhere”.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Leopard - wide -1_Edit.jpg
    Produceret af Leopard's Leap
    Leopard’s Leap blev startet op i 1999 af Dr. Anton Rupert og dennes svigersøn Hein Koegelberg. De tre leoparder i vinhusets logo, er symbolet på de tre familieejede vingårde, som druerne udelukkende stammede fra i begyndelsen og mest af alt signalerer de virkelige vilde leoparder, som vinhuset arbejder på at beskytte. Familien Rupert har altid været fortalere for bevarelse af kulturelle og historiske bygningsværker og for omsorg for natur og miljø. Man har således modtaget ”Franschhoeks Trust Award” i 2007. Med markedsføringen af Leopard’s Leap er man sponsor for ”Cape Leopard Trust”, der står for beskyttelse og bevarelse af Caperegionens mange rovdyr, men i særlig grad for den truede Cape Mountain leoparden, som er den mindste leopard i Sydafrika.
    Fra <a href="/sog/?q=Western Cape">western cape</a> området i <a href="/sog/?q=sydafrika">Sydafrika</a>
    Fra western cape området i Sydafrika
    Western Cape provinsen dækker hele sydspidsen af Sydafrika fra Swartland i nordvest til Klein Karoo i øst og har Cape Town som sin hovedstad. Western Cape er vinmæssigt en breddefinition for sydafrikansk vin, men sikkert er det, at naturen er henrivende smuk og vinmarkerne er begunstigede af positionen, her på den sydligste spids af Afrika, hvor Atlanterhavet møder Det Indiske Ocean – et meget koldt hav mod et sidstnævntes varmere strømme, hvilket giver pragtfulde klimatiske betingelser for druerne i markerne.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt