Les Berchets Viognier 2022

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc
  • Kvindevin.dk
    2018
    2018
    5 Hjerter

Utrolig smuk, fyldig og læskende hvidvin med de fineste nuancer af tropisk frugt. Lækker, blød, rund og med langvarig fylde og en dejlig, generøs bouquet.

Læs mere
  • Kvindevin.dk
    2018
    2018
    5 Hjerter

Utrolig smuk, fyldig og læskende hvidvin med de fineste nuancer af tropisk frugt. Lækker, blød, rund og med langvarig fylde og en dejlig, generøs bouquet.

Læs mere
    Viognier 2022
    119
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Asparges
    Lyst fjerkræ
    Mager fisk
    Vegetariske retter
    Velkomst
    Smagsnoter
    Mandarin

    Mandarin

    Fersken

    Fersken

    Mango

    Mango

    Honning

    Honning

    Rose

    Rose

    Druer
    Viognier

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    Kvindevin: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    "En virkelig lækker vin med en blød, rund og langvarig fylde. Næsten mættende med sin generøse duft og smag af modne ferskner og abrikoser. Men vinen er ikke uden kant – den har en citruspræget side også, som bringer vinen i fin balance. Virkelig et godt glas vin, der ikke alene performer perfekt i rollen som aperitif, men også som ledsager til retter fra den “lyse” ende af spektret, men også lidt federe fisk, det asiatiske og det grønne køkken. En allrounder med kant og karakter – en svær præstation, men Les Berchets klarer sig til 5 flotte hjerter."

    Les Berchets er en utrolig flot hvidvin lavet på Viognier-druen med en smuk gylden farve og bløde aromaer af hvide blomster. Smagen er fyldig dog stadig frisk og læskende med nuancer af tropisk frugt. Nyd den som aperitif eller prøv den til sommerens asparges, grillede fisk og sommersalater.

    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
    Fra pays d'oc området i Frankrig
    Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt