Pazo de Señorans Albariño 2021

Spanien
Spanien
Galicien
Rias Baixas
 • Mundus Vini
  2019
  2019
  Guld
 • Guía Peñin
  2019
  2019
  92 Point
 • Parkers Wine Advocate
  2019
  2019
  91 Point

Fersken, citron, ananas og abrikoser på flaske. Perfektionistisk, moderne, skarp og harmonisk i både krop og smag. En vin der flot balancerer de friske og de semitørre noter.

Læs mere
 • Mundus Vini
  2019
  2019
  Guld
 • Guía Peñin
  2019
  2019
  92 Point
 • Parkers Wine Advocate
  2019
  2019
  91 Point

Fersken, citron, ananas og abrikoser på flaske. Perfektionistisk, moderne, skarp og harmonisk i både krop og smag. En vin der flot balancerer de friske og de semitørre noter.

Læs mere
  Albariño 2021
  245
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Fed fisk
  Indisk mad
  Mad med citrus
  Nordisk køkken
  Ost
  Tapas
  Smagsnoter
  Citron

  Citron

  Grapefrugt

  Grapefrugt

  Honningmelon

  Honningmelon

  Nektariner

  Nektariner

  Grønt æble

  Grønt æble

  Druer
  Albarino

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Fersken, citron, ananas og abrikoser på flaske. Perfektionistisk, moderne, skarp og alligevel blød. Albarino druens store, aromatiske personlighed er simpelthen lig med denne hvidvin. En hvidvin der stiller sig lige i midten af det slanke og det fyldige – det tørre og det fede og med frugt der balancerer lige mellem det meget friske og de mere semitørrede noter. Herlig, herlig madledsager og bestemt en all rounder uden på nogen måde at være ordinær. Hver enkelt parcel af druer behandles separat og holdes adskilt indtil den endelige udvælgelse, druerne høstes manuelt, anbringes og sorteres separat i små kurve, inden de bringes ind til selve presningen. Efter en omhyggelig sortering af druerne og kort maceration foregår gæringen på rustfri stålfade ved en konstant temperatur på 18 grader celsius.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Pazo_Senorans - Wide - 2_Edit.jpg
  Produceret af Pazo Señorans
  Besøger man Pazo de Señoráns, føler man sig hensat til de dage, da Galicien var et rent landbrugssamfund tilbage i 1800-tallet. Selve bygningerne, et såkaldt ’Manor House’ kan dateres helt tilbage til det 1600-århundrede. Da Marisol Bueno og hendes mand Javier Mareque i 1979 erhvervede ejendommen og et stykke land ved byen Pontevedra i Rias Baixas i det nordvestlige hjørne af Spanien, var der intet der tydede på, at de skulle komme til at producere en af Spaniens bedste hvidvine. Markerne var tilplantet med kiwi-træer og Albariño-vinstokke, og det primære formål var ikke at producere vin. Men i dag producerer Marisol, i samarbejde med winemakeren Ana Quintela, en af Spaniens mest priste hvidvine på Albariño-druen. Hver enkelt parcel behandles separat og holdes adskilt indtil den endelige udvælgelse, og alle druer høstes manuelt, anbringes og sorteres separat i små kurve, inden de bringes ind til selve presningen.
  Fra <a href="/sog/?q=Galicien">galicien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra galicien området i Spanien
  Rias Baixas ligger i hjertet af regionen Galicien, lige nord for Portugal og ud mod Atlanterhavet, hvor klimaet er maritimt og mildt. Hører til Spaniens absolut bedste hvidvinsområde. Den lokale druesort er Albariño. Rias Baixas betyder de nedre vige, og området dækker små dale og slugter helt ud til det kølige Atlanterhav flankeret af gyldne strande. Og så ligger Rias Baixas i Galicien, kendt for den berømte pilgrimsrute til Santiago de Compostela, El Camino.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt