Poco Sueño Chardonnay - Reservado - 25 cl. 2018

Chile
Chile
Central Valley

Tør, elegant og aromatisk vin med medium fylde og livgivende frugtsyre med smagsnoter af ananas og lime. En frugtrig og forfriskende vin.

Læs mere

Tør, elegant og aromatisk vin med medium fylde og livgivende frugtsyre med smagsnoter af ananas og lime. En frugtrig og forfriskende vin.

Læs mere
  Chardonnay - Reservado - 25 cl. 2018
  49
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Allround
  Asiatisk mad
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Nordisk køkken
  Ost
  Skaldyr

  Beskrivelse

  Poco Sueño Chardonnay er en moderne oversøisk vin, intens gylden farve med en ren aromatisk bouquet med nuancer af abrikos og ananas. Vinen har bevaret sin frugt og friskhed, da vinen udelukkende har lagret på rustfrie ståltanke - ingen fadlagring. Smagen er tør, elegant og meget kompleks af en vin i sin prisklasse. Den fine frugtsyre i vinen er i perfekt balance med smagsnoterne af ananas og lime der fint understøttes af en let bitter melon i eftersmagen.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Central Valley">central valley</a> området i <a href="/sog/?q=chile">Chile</a>
  Fra central valley området i Chile
  Central Valley (El Valle Central) er Chiles væsentligste vinområde, når det gælder kvantitet. Området strækker sig fra Maipo Valley og hovedstaden Santiago til den sydligste del af Maule Valley, næsten 400 km. ned til Maule Valley, syd for Curicó. Under Central Valley ligger netop de kendte områder Maipo, Rapel og Curicó. Alle tre dale har regnfulde vintre efterfulgt af en lang, tør vækstperiode. Selv om området generelt er kendt for begrebet ”new world wines” som står for de lidt voldsomme og ”jammy” vine, er det værd at notere sig, at området dækker over en del ”cool climate”-områder, som får stor anerkendelse for deres nye, mere komplekse vine. De mange dale (valleys) er nemlig under kølig influens fra Stillehavet, som det enormt varierede udbud af både grønne og blå druer nyder godt af.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt