Raimat Albariño - Organic 2020

Spanien
Spanien
Catalonien
Costers del Segre

Spændende hvidvin fremstillet på Albariño-druen. I den halvtørre, fyldige og cremede smag findes citrusfrugt, abrikos, fersken og lidt mandel og vinen afsluttes med et let strejf af bitterhed.

Læs mere

Spændende hvidvin fremstillet på Albariño-druen. I den halvtørre, fyldige og cremede smag findes citrusfrugt, abrikos, fersken og lidt mandel og vinen afsluttes med et let strejf af bitterhed.

Læs mere
  • Sustainable
Albariño - Organic 2020
145
kr. /stk
Passer godt til
Allround
Skaldyr
Stærk krydret mad
Sushi

Beskrivelse

Albariño-druen er bedst kendt fra Rias Baixas i det nordvestlige Spanien, men det er lykkedes Raimat at skabe Albariño-vine af høj kvalitet i Costers del Segre. Druerne til Castell Raimat Albariño kommer fra Raimats egne marker. Druerne køles straks ned til 10 grader ved ankomsten og hvorefter de presses. Druemosten køles yderligere ned til 8 grader og klares i 3 dage inden gæringen sættes i gang. Vinen har skindkontakt i 3 uger for at udtrække mest mulig ekstrakt. Vinen er strågul. Bouqueten indeholder lime, æble, grapefrugt og lidt hyacint. I den halvtørre, fyldige og cremede smag findes citrusfrugt, abrikos, fersken og lidt mandel og vinen afsluttes med et let strejf af bitterhed. Castell Raimat Albariño er velegnet til lyst fjerkræ, smagsrige fiskeretter samt retter med ris.
Læs hele beskrivelsen
H - Raimat - wide - 2_Edit.jpg
Produceret af Raimat
Raimat producerer alle sine vine på druer fra egne marker, og huset er kendt for innovativ filosofi, som har gjort Raimat til europæisk markedsledende i dybdegående forskning i wine-making og miljø. Dedikeret miljøbevidsthed har fra begyndelsen været et uundgåeligt omdrejningspunkt for al aktivitet og virksomhedsførelse i de mere end 30 vinprojekter, som Raimat i dag omhandler. Såkaldt ”sustainable winegrowing” betragtes hos Raimat som den bedste garant for respekt og beskyttelse af miljøet, uden at gå på kompromis med effektiv og produktivt vinmageri. ”We work with Mother Nature – not against her”, er nærmest et kooperativt slogan. Med Sustainable Wine Growing lykkes det at skabe fremragende kvalitet uden at belaste eller ændre på den miljømæssige balance i natur og landskab. Alle vinmarker er certificeret som Integrated Production af CPPI (Consell Català de Produccio Integrada), hvilket angiver, at alle druer i Raimats vine er dyrket under miljøvenlige hensyn og kontrollerede arbejdsforhold for alle mennesker involveret.
Fra <a href="/sog/?q=Catalonien">catalonien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Fra catalonien området i Spanien
Området er beliggende i det nordøstlige Spanien omkring byen Lleida, på begge sider af Segre floden, ca. 100 kilometer vest for Barcelona. Det var oprindeligt gold jord, indtil Don Manuel Raventós købte det i 1914. I dag er det en oase, og det eneste sted i Spanien hvor man har fået tilladelse til kunstvanding. Fik i 1988 status som D.O.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt