Raimat Castell - Chardonnay 2022

Spanien
Spanien
Catalonien
Costers del Segre
  • Bacchus
    2020
    2020
    Guld
  • Int. Wine & Spirit
    2020
    2020
    Sølv
  • Int. Organic Wine Award
    2020
    2020
    Sølv

Lækker Chardonnay med intens, frugtig aroma af bløde ferskner og abrikoser, citron og lime. Masser af fylde, søde meloner og mandariner i smagen.

Læs mere
  • Bacchus
    2020
    2020
    Guld
  • Int. Wine & Spirit
    2020
    2020
    Sølv
  • Int. Organic Wine Award
    2020
    2020
    Sølv

Lækker Chardonnay med intens, frugtig aroma af bløde ferskner og abrikoser, citron og lime. Masser af fylde, søde meloner og mandariner i smagen.

Læs mere
  • Ecological
  • Sustainable
Castell - Chardonnay 2022
135
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Allround
Fed fisk
Ost
Sushi
Smagsnoter
Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Vanilje

Vanilje

Stjernefrugt

Stjernefrugt

Druer
Chardonnay

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Chardonnay-druen har gode betingelser på vinmarkerne i Costers del Segre. Flot, smækker, lækker Chardonnay med intens, frugtig aroma af bløde ferskner og abrikoser, citron og lime. Smagsmæssigt også bløde, søde meloner, mandarin og faste, grønne æbler, så alt det Chardonnay er så god til, når det gælder fylde og frugt er pakket sammen i én flaske vin her. For at bevare så meget som muligt af al den delikate frugtsensation og druernes egen friskhed, er vinen ikke været lagret på egetræsfade.
Læs hele beskrivelsen
H - Raimat - wide - 2_Edit.jpg
Produceret af Raimat
Raimat producerer alle sine vine på druer fra egne marker, og huset er kendt for innovativ filosofi, som har gjort Raimat til europæisk markedsledende i dybdegående forskning i wine-making og miljø. Dedikeret miljøbevidsthed har fra begyndelsen været et uundgåeligt omdrejningspunkt for al aktivitet og virksomhedsførelse i de mere end 30 vinprojekter, som Raimat i dag omhandler. Såkaldt ”sustainable winegrowing” betragtes hos Raimat som den bedste garant for respekt og beskyttelse af miljøet, uden at gå på kompromis med effektiv og produktivt vinmageri. ”We work with Mother Nature – not against her”, er nærmest et kooperativt slogan. Med Sustainable Wine Growing lykkes det at skabe fremragende kvalitet uden at belaste eller ændre på den miljømæssige balance i natur og landskab. Alle vinmarker er certificeret som Integrated Production af CPPI (Consell Català de Produccio Integrada), hvilket angiver, at alle druer i Raimats vine er dyrket under miljøvenlige hensyn og kontrollerede arbejdsforhold for alle mennesker involveret.
Fra <a href="/sog/?q=Catalonien">catalonien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Fra catalonien området i Spanien
Området er beliggende i det nordøstlige Spanien omkring byen Lleida, på begge sider af Segre floden, ca. 100 kilometer vest for Barcelona. Det var oprindeligt gold jord, indtil Don Manuel Raventós købte det i 1914. I dag er det en oase, og det eneste sted i Spanien hvor man har fået tilladelse til kunstvanding. Fik i 1988 status som D.O.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt