Raimat Clamor Blanco 2022

Spanien
Spanien
Catalonien
Costers del Segre

Lækker, indbydende hvidvin der dufter og smager fint af fersken, melon, nektariner og selvfølgelig citrus. Perfekt, veltillavet og meget ”easy” hvidvin der kan nydes til alt – af alle.

Læs mere

Lækker, indbydende hvidvin der dufter og smager fint af fersken, melon, nektariner og selvfølgelig citrus. Perfekt, veltillavet og meget ”easy” hvidvin der kan nydes til alt – af alle.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
  • Sustainable
Clamor Blanco 2022
105
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Lyst fjerkræ
Skaldyr
Tapas
Vegetariske retter
Smagsnoter
Stikkelsbær

Stikkelsbær

Honning

Honning

Grapefrugt

Grapefrugt

Fersken

Fersken

Passionsfrugt

Passionsfrugt

Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Vanilje

Vanilje

Citron

Citron

Ingefær

Ingefær

Mandel

Mandel

Druer
Sauvignon Blanc
Chardonnay
Xarel-lo

Beskrivelse

Ret international vinstil på den altid populære Chardonnay-drue, den aromatiske Sauvignon Blanc og Spaniens Cava-drue Xarello. Alle tre druesorter er modnet ved meget intens varme – men med drastiske temperaturfald om natten, og sådan en klimatisk kombination af varme og kølighed er altid optimal for druer. Det balancerer sødme og syrlighed til perfekt harmoni, og det er det vi fornemmer, når vinen både er frisk og fyldig. Men da druerne har ret forskellig karakter, er de vinificeret hver for sig, så deres bedste egenskaber fremhæves, inden de blendes til den endelige vin. Raimat Clamor Blanco er lækker, indbydende hvidvin der dufter og smager fint af fersken, melon, nektariner og selvfølgelig citrus. Perfekt, veltillavet og meget ”easy” hvidvin der kan nydes til af alt – af alle.
Læs hele beskrivelsen
H - Raimat - wide - 2_Edit.jpg
Produceret af Raimat
Raimat producerer alle sine vine på druer fra egne marker, og huset er kendt for innovativ filosofi, som har gjort Raimat til europæisk markedsledende i dybdegående forskning i wine-making og miljø. Dedikeret miljøbevidsthed har fra begyndelsen været et uundgåeligt omdrejningspunkt for al aktivitet og virksomhedsførelse i de mere end 30 vinprojekter, som Raimat i dag omhandler. Såkaldt ”sustainable winegrowing” betragtes hos Raimat som den bedste garant for respekt og beskyttelse af miljøet, uden at gå på kompromis med effektiv og produktivt vinmageri. ”We work with Mother Nature – not against her”, er nærmest et kooperativt slogan. Med Sustainable Wine Growing lykkes det at skabe fremragende kvalitet uden at belaste eller ændre på den miljømæssige balance i natur og landskab. Alle vinmarker er certificeret som Integrated Production af CPPI (Consell Català de Produccio Integrada), hvilket angiver, at alle druer i Raimats vine er dyrket under miljøvenlige hensyn og kontrollerede arbejdsforhold for alle mennesker involveret.
Fra <a href="/sog/?q=Catalonien">catalonien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Fra catalonien området i Spanien
Området er beliggende i det nordøstlige Spanien omkring byen Lleida, på begge sider af Segre floden, ca. 100 kilometer vest for Barcelona. Det var oprindeligt gold jord, indtil Don Manuel Raventós købte det i 1914. I dag er det en oase, og det eneste sted i Spanien hvor man har fået tilladelse til kunstvanding. Fik i 1988 status som D.O.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt