Rebel Riesling 2021

USA
USA
Washington State
Columbia Valley
 • VinAvisen
  2018
  2018

Rebel Riesling viser druen fra sin mest indbydende side. Her forenes en fin blide sødme med en eksemplarisk rank frugtsyre, som holder vinen i perfekt balance.

Læs mere
 • VinAvisen
  2018
  2018

Rebel Riesling viser druen fra sin mest indbydende side. Her forenes en fin blide sødme med en eksemplarisk rank frugtsyre, som holder vinen i perfekt balance.

Læs mere
  Spar 42%
  Riesling 2021

  Før 119 kr.

  69
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Lyst fjerkræ
  Stærk krydret mad
  Sushi
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Lime

  Lime

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Jasmin

  Jasmin

  Petroleum

  Petroleum

  Citron

  Citron

  Druer
  Riesling

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Rebel Riesling

  Let at forelske sig i, svær at slippe igen. Rebel Riesling er det perfekte match til dig, fordi du foretrækker elegance og sætter pris på den perfekte balance mellem sødme og syre. Du er ligeglad, hvad andre mener, for du ved godt, at du har god stil.

  Rebel-serien

  Rebel-serien er en hyldest til den, der tør være helt sin egen. Vinene i serien viser, hvad de enkelte druer kan, når de får lov til at være helt sig selv. Det er ikke vine, der skal samle støv på vinreolen, for de er skabt med umiddelbar nydelse for øje. Hvad du ser, er hvad du får: vine med saft, frugtsmag og stil. Vinene er alle udviklet til Kjær & Sommerfeldt af Washington States ældste og førende vinproducent Ste. Michelle Wine Estates.

  Riesling elegance

  Druerne til Rebel Riesling kommer fra Columbia Valley i Washington State. Her i Columbia Valley, hvor vinmarkerne overøses af lige dele solskin, svalende briser og store temperaturforskelle mellem nat og dag, har druen optimale forhold til at skabe Riesling-vin i forfriskende og sprød stil.

  Rebel Riesling viser druen fra sin mest indbydende side. Her forenes en fin blide sødme med en eksemplarisk rank frugtsyre, som holder vinen i perfekt balance. I bouqueten understøttes blomster- og frugtaromaer af mineralske toner, mens smagen byder på grønne æbler, mandariner og hvide ferskner. Et flot klassisk eksemplar, der viser druen fra sin slanke side med et charmerende oversøisk touch.

  Perfekt til lyse nætter og sushi

  Rebel mestrer Riesling-druens evne til at komplimentere alt lige fra vegetariske retter, sommersalater med kylling og frisklavet sushi. Vinen har heldigvis skruelåg, så den er nem at tage med under armen og ud i det gode vejr, når det byder sig til.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Washington State">washington state</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra washington state området i USA
  Washington State er USA’s næststørste vinproducerende stat. Markerne ligger øst for Seattle på den anden side af Cascade Mountains. Her er betingelserne optimale med masser af sol og kølige nætter. Dette nordvestligste hjørne af USA er i dag blandt verdens fornemmeste vinadresser, og kendt for sine raffinerede vine, der viser at amerikansk vin har en stor fremtid. Washington State’s vinstokke blev sat af franske missionærer og pelshandlere sidst i 1800-tallet, men det er først indenfor de sidste 20 år, at området for alvor har slået sig fast. Washington State er i dag især kendt for fremragende vine på de franske druer Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Chardonnay og Riesling.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Fleksibel og hurtig
  levering

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt