Sarnin-Berrux Bourgogne Blanc 2018

Frankrig
Frankrig
Bourgogne
Côte de Beaune

Bourgogne Blanc fra en lieu-dit i Chassagne-Montrachet med +40 år gamle stokke. Som altid er marken dyrket enten økologisk eller biodynamisk.

Læs mere

Bourgogne Blanc fra en lieu-dit i Chassagne-Montrachet med +40 år gamle stokke. Som altid er marken dyrket enten økologisk eller biodynamisk.

Læs mere
  • NatureWine
Spar 47%
Bourgogne Blanc 2018

Før 369 kr.

195
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Kammusling
Lyst fjerkræ
Mager fisk

Beskrivelse

Bourgogne Blanc fra en lieu-dit i Chassagne-Montrachet med +40 år gamle stokke. Som altid er marken dyrket enten økologisk eller biodynamisk. Som altid hos Sarnin-Berrux er arbejdet i kælderen helt uden brug af gær, enzymer, svovl eller lign., lagret 12 måneder i gamle fade, og vinen hverken klares eller filtreres. Første indtryk i duften er klassisk hvid Bourgogne/Chardonnay, pakket med bl.a. moden pære, lime, mirabelle og liljer. Bagved fornemmer man et lille ’naturvinspræg’ med modne æbler og hasselnødder. På tungen er vinen drevet af en frisk og fornemt afstemt syre, og vinen har en dybde og intensitet, der skyder mod et højere niveau end ’blot’ Bourgogne Blanc. Stor hvid Bourgogne med kant og nerve, hvor man rammer flaskens bund utrolig hurtigt. Prøv den f.eks. i selskab med stegt hvid fisk eller kammuslinger, med smør og nødder eller hønsefrikassé, hvor den friske syre vil skære lige igennem den tætte sauce. Kan gemmes op til 7-8 år fra høståret, men bør opbevares køligt pga. vinens naturlige ophav.
Læs hele beskrivelsen

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt