Umberto Cesari Ca' Grande Bianco 2021

Italien
Italien
Emilia-Romagna
  • VinAvisen
    2020
    2020
  • Oldenburgs Vinguide
    2020
    2020
    17 Point
  • VinAvisen
    2019
    2019

Lækker halvtør hvidvin fra norditaliensk mesterproducent. Vinen er fuld af frugt med smagsnuancer af melon, hyldeblomst, grønne pærer og fersken.

Læs mere
  • VinAvisen
    2020
    2020
  • Oldenburgs Vinguide
    2020
    2020
    17 Point
  • VinAvisen
    2019
    2019

Lækker halvtør hvidvin fra norditaliensk mesterproducent. Vinen er fuld af frugt med smagsnuancer af melon, hyldeblomst, grønne pærer og fersken.

Læs mere
    Spar 50%
    Ca' Grande Bianco 2021

    Før 139 kr.

    69
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Asiatisk mad
    Mager fisk
    Skaldyr
    Sushi
    Smagsnoter
    Fersken

    Fersken

    Citron

    Citron

    Grønt æble

    Grønt æble

    Havsalt

    Havsalt

    Basilikum

    Basilikum

    Stikkelsbær

    Stikkelsbær

    Honning

    Honning

    Grapefrugt

    Grapefrugt

    Passionsfrugt

    Passionsfrugt

    Æble

    Æble

    Smør

    Smør

    Ananas

    Ananas

    Druer
    Trebbiano
    Sauvignon Blanc
    Chardonnay

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    Lækker, frisk og fyldig

    Ca’ Grande er navnet på en af Umberto Cesari’s vinmarker, og Ca’ Grande Bianco er en lækker, frisk og medium fyldig vin – frugtrig og halvtør med smagsnuancer af melon, hyldeblomst, grønne pærer og fersken.

    Optimal friskhed

    Ca’ Grande Bianco er fremstillet på 40% Trebbiano-, 30% Chardonnay- og 40% Sauvignon Blanc-druer. Sauvignon Blanc er en sjælden drue i området Emilia-Romagna, men Umberto Cesari fornyer sig hele tiden – bl.a. ved at søge inspiration i Norditalien og derved opnå et yderst positivt resultat med Sauvignon Blanc. De tre druesorter er vinificeret hver for sig i rustfri ståltanke ved lave temperaturer for at få den rene frugt frem. På den måde opnås størst mulig friskhed i vinen.

    Elegant ledsager til lette retter

    Med sin frugt og fylde er denne halvtørre hvidvin den oplagte ledsager til mager fisk, skaldyr, sushi og asiatisk inspireret mad.

    Læs hele beskrivelsen
    H - Umberto Cesari_Edit.jpg
    Produceret af Umberto Cesari
    Umberto Cesari er grundlæggeren af dette vinhus i Castel San Pietro Terme, i hjertet af Emilia Romagna. Han startede i 1967, fast besluttet på at revolutionere den dengang langt fra prestigiøse vinbranche for Sangiovese-vine. I dag anses han som en af pionererne for sit område og Sangiovese-vinenes revolution og enorme kvalitetsløft. Vinmarkerne ligger mellem bløde bakker i det billedskønne område og dækker 130 ha. Det er i dag far og søn, der driver vingård med hæderkronede, prisbelønnede vine og som i 2012 gjorde Umberto fortjent til titlen ”Italian winery of the year”.
    Fra <a href="/sog/?q=Emilia-Romagna">emilia-romagna</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
    Fra emilia-romagna området i Italien
    Norditaliensk region omfattende en væsentlig del af Posletten, som er kendt for gode vine, italienske gastronomiske specialiteter så som parmesanost og parmaskinke og så sandelig også et par berømte industrier (f.eks. Lamborghini i Bologna og Ferrari i Modena ). Slet og ret blandt Italiens gastronomiske højborge med byen Bologna som ’hovedstad’ og et vin-repertoire af rødvine lavet på den store stjerne blandt blå druer: Sangiovese. Men der er også en del moderne vine på både Merlot og Cabernet Sauvignon og hvidvine på Trebbiano, Pinot Grigio og Chardonnay.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt