Umberto Cesari Rubicone - Moma - Bianco 2022

Italien
Italien
Emilia-Romagna

Sprælsk, charmerende hvidvin med flot smagspalette af fersken, melon, hyldeblomst og grønne pærer. Et moderne drueblend, der udtrykker ungdommelighed og perfekt harmoni.

Læs mere

Sprælsk, charmerende hvidvin med flot smagspalette af fersken, melon, hyldeblomst og grønne pærer. Et moderne drueblend, der udtrykker ungdommelighed og perfekt harmoni.

Læs mere
    Rubicone - Moma - Bianco 2022
    159
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Allround
    Mager fisk
    Skaldyr
    Sushi
    Smagsnoter
    Fersken

    Fersken

    Citron

    Citron

    Grønt æble

    Grønt æble

    Havsalt

    Havsalt

    Basilikum

    Basilikum

    Stikkelsbær

    Stikkelsbær

    Honning

    Honning

    Grapefrugt

    Grapefrugt

    Passionsfrugt

    Passionsfrugt

    Æble

    Æble

    Smør

    Smør

    Ananas

    Ananas

    Druer
    Trebbiano
    Sauvignon Blanc
    Chardonnay

    Beskrivelse

    Sangiovese-specialisten fra Romagna har kaldt en af sine vine MOMA, det står for ’My Own Masterpiece’ og MOMA Bianco er et flot bevis på at han også kan lave fremragende hvidvin. En vin der skal udtrykke ungdommelighed og perfekte harmonier. Bianco består af 40 % Trebbiano, 30 % Sauvignon Blanc og 30 % Chardonnay. Druerne er alle dyrket på hans egne marker. Vinen er fyldig, frugtrig og tør/halvtør med flotte, charmerende smagsnoter af fersken, melon, hyldeblomst og grønne pærer. I forbindelse med aftapningen tilsættes et lille skud kulsyre, ikke nok til at gøre vinen frizzante, men som er med til at bevare vinens friskhed. Umberto Cesari blev kåret til Italians Winery of the Year i 2012 og vinhuset har modtaget en række udmærkelser for sine imponerende vine. Denne hvidvin er bestemt ingen undtagelse. Moma har tidligere vundet flotte medaljer ved Expovina og International Wine Challenge.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Umberto Cesari_Edit.jpg
    Produceret af Umberto Cesari
    Umberto Cesari er grundlæggeren af dette vinhus i Castel San Pietro Terme, i hjertet af Emilia Romagna. Han startede i 1967, fast besluttet på at revolutionere den dengang langt fra prestigiøse vinbranche for Sangiovese-vine. I dag anses han som en af pionererne for sit område og Sangiovese-vinenes revolution og enorme kvalitetsløft. Vinmarkerne ligger mellem bløde bakker i det billedskønne område og dækker 130 ha. Det er i dag far og søn, der driver vingård med hæderkronede, prisbelønnede vine og som i 2012 gjorde Umberto fortjent til titlen ”Italian winery of the year”.
    Fra <a href="/sog/?q=Emilia-Romagna">emilia-romagna</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
    Fra emilia-romagna området i Italien
    Norditaliensk region omfattende en væsentlig del af Posletten, som er kendt for gode vine, italienske gastronomiske specialiteter så som parmesanost og parmaskinke og så sandelig også et par berømte industrier (f.eks. Lamborghini i Bologna og Ferrari i Modena ). Slet og ret blandt Italiens gastronomiske højborge med byen Bologna som ’hovedstad’ og et vin-repertoire af rødvine lavet på den store stjerne blandt blå druer: Sangiovese. Men der er også en del moderne vine på både Merlot og Cabernet Sauvignon og hvidvine på Trebbiano, Pinot Grigio og Chardonnay.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt