Villa Huesgen Weissburgunder - Trocken 2022

Tyskland
Tyskland
Mosel

Charmerende, forfriskende med en intens duft der kombinerer det frugt- og blomsterrige med et underliggende mineralsk islæt. Cremet tekstur og en flot rank syrlighed i smagen.

Læs mere

Charmerende, forfriskende med en intens duft der kombinerer det frugt- og blomsterrige med et underliggende mineralsk islæt. Cremet tekstur og en flot rank syrlighed i smagen.

Læs mere
    Weissburgunder - Trocken 2022
    169
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Passer godt til
    Asparges
    Lyst fjerkræ
    Mager fisk
    Vegetariske retter
    Smagsnoter
    Fersken

    Fersken

    Pære

    Pære

    Mandel

    Mandel

    Lime

    Lime

    Grus

    Grus

    Knuste sten

    Knuste sten

    Druer
    Weissburgunder

    Beskrivelse

    I takt med det tyske hjemmemarkeds efterspørgsel på andet end Riesling, har de to Pinot-typer – Pinot Gris og Pinot Blanc, stødt men sikkert etableret sig på markerne rundtomkring i Tyskland. Druerne til Villa Huesgens Weissburgunder (Pinot Blanc), kommer fra skifferholdige jorder omkring Traben-Trarbach, omkring en halv times kørsel fra Bernkastel-Kuess, der af mange betegnes som Mosels epicentrum. Druerne høstes ved perfekt modenhed, gærer og lagrer i rustfri ståltanke, inden aftapning og frigivelse fra Villa Huesgen. Vinen er yderst charmerende, med en intens duft der på fineste vis kombinerer det frugt- og blomsterrige med et underliggende mineralsk islæt. I smagen er vinen forfriskende med en næsten cremet tekstur, der samlet set giver påmindelser om ananas og melon. Smagen slutter tør med en rank syrlighed, der frister til endnu en slurk. Villa Huesgens Weissburgunder Trocken er ideel som et glas i utide, eller som frokostledsager til retter bestående af fisk, asparges eller salater.
    Læs hele beskrivelsen
    Fra <a href="/sog/?q=Mosel">mosel</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
    Fra mosel området i Tyskland
    Moselfloden udspringer i Frankrig og løber på sin vej igennem Luxemburg, inden den kommer til Tyskland. Ved den gamle romerby Trier løber de to bifloder Saar og Ruwer sammen med Mosel. Den skiferholdige jord giver lette og lyse vine med karakter af flint.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt