Balthasar Ress Riesling - Sekt - Extra Dry

Tyskland
Tyskland
Rheingau
 • Madogmonopolet.dk
  94 Point
 • Flaskehalsen
  93 Point
 • Din Vin Guide
  91 Point

De lækreste bobler kommer fra tyske Balthasar Ress. Her er der overflod af friskhed, elegance og velvære. En luksuriøs mousserende vin og en udsøgt nydelse.

Læs mere
 • Madogmonopolet.dk
  94 Point
 • Flaskehalsen
  93 Point
 • Din Vin Guide
  91 Point

De lækreste bobler kommer fra tyske Balthasar Ress. Her er der overflod af friskhed, elegance og velvære. En luksuriøs mousserende vin og en udsøgt nydelse.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Riesling - Sekt - Extra Dry
  Pris ved 6 stk.
  Mængdepris

  Før 299 kr.

  199
  kr. /stk
  Spar i alt 600 kr.
  Se flere priser
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Østers
  Velkomst
  Smagsnoter
  Lime

  Lime

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Jasmin

  Jasmin

  Petroleum

  Petroleum

  Citron

  Citron

  Druer
  Riesling

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Riesling Sekt Extra Trocken

  Sommerens bedste bobler kommer fra Balthasar Ress. For selvom Sekt ikke lyder lige så eksklusivt som Champagne, så er smagen akkurat lige så luksuriøs. Det mousserende vidunder er skabt på Riesling-druer, og det kan smages. Her er der overflod af friskhed, elegance og velvære.

  Med Riesling som stjernen

  Vinen skabes ved den traditionelle metode, vi kender fra Champagne. Druerne til vinen udvælges og håndplukkes, hvorefter mosten lagrer i rustfri ståltanke for at bevare den fine frugt. Det er et præcisionshåndværk, der afslører sig i den færdige vin, der fremstår stilren og delikat.

  Riesling-druen er stjernen i denne vin, og det sætter sine klare og elegante aftryk. I bouqueten byder vinen på florale toner og citrus, mens smagen er elegant, tør og frisk med en let mineralsk undertone. En afbalanceret vin med saftig krop og et væld af fine bobler.

  Perfekt til østers og højt humør

  Med Riesling Sekt får du en ekstra tør mousserende vin, der på ingen måde er knastør. Det gør den dermed også til en fræk ledsager til østers og andre delikatesser fra havet såvel som en udsøgt nydelse helt i sig selv.

  Læs hele beskrivelsen
  H - Balthasar-Ress-wide-6_Edit.jpg
  Produceret af Balthasar Ress
  Balthasar Ress er en af Rheingaus mest innovative producenter. Selvom huset har en lang og agtværdig historie bag sig, synes nysgerrigheden og en næsten legesyg tilgang til vinfremstilling hele tiden at drive det fremad mod nye højder. I dag er det Stefan og Christian, henholdsvis fjerde og femte generation, der står ved roret af familieforetagendet. I 2010 overtog Christian driften af Balthasar Ress, og hans udtalte ambition var dengang som nu, at Balthasar Ress skulle indfinde sig i toppen af Rheingaus producenter. Sammen med vingårdschef Olivér Schmid videreudvikler de i fællesskab de 46 ha vinmarker efter økologiske retningslinjer og i overensstemmelse med Maria Thuns biodynamiske kalender. Denne holistiske tilgang gør Balthasar Ress-vinene til det, de er i dag: Kompromisløse kvaliteter med respekt for naturen.
  Fra <a href="/sog/?q=Rheingau">rheingau</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
  Fra rheingau området i Tyskland
  Rheingau er et af de mindste af de 13 klassiske, tyske vinområder. Rheingau er kendt for sine flotte Riesling-vine, der næppe laves bedre noget andet sted i verden, men er også kendt for sine legendariske vinejendomme som Eberbach og Schloss Johannisberg. På sidstnævnte slot lavede munkene verdens første, ædelsøde vin i 1775. Når man ser i gamle prislister fra begyndelsen af 1900-tallet, rangerer vinene fra Rheingau blandt verdens dyreste vine. Rheingaus ca. 3100 hektar vinstokke udgør kun 3 % af Tysklands samlede vindyrkningsareal.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt