Kelleris Kelleris Vingaard, Utopia Renée, Brut Renée 2015

Danmark
Danmark
 • Flaskehalsen
  2015
  2015
 • International Food Contest
  2015
  2015
  Sølv

Særegen, harmonisk og kompleks brut rosé med en markant længde i den fyldige smag ogr et bredt spektrum af frugtige nuancer, herunder røde bær.

Læs mere
 • Flaskehalsen
  2015
  2015
 • International Food Contest
  2015
  2015
  Sølv

Særegen, harmonisk og kompleks brut rosé med en markant længde i den fyldige smag ogr et bredt spektrum af frugtige nuancer, herunder røde bær.

Læs mere
  Kelleris Vingaard, Utopia Renée, Brut Renée 2015
  349
  kr. /stk
  Passer godt til
  Aperitif

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Kelleris Vingaard har siden 2001 været blandt vinmagerpionererne i Danmark, og med stedets perfekte beliggenhed, vinmagernes dedikation, passion, intelligens og fornuft er stedet en eminent ambassadør for dansk vin. Der kommer sande vinøse perler ud fra markerne og hvælvingerne under Kelleris Vingaard. Nu er der så kommet bobler i vinen på Kelleris Vingaard. En kølig forsommer gav en begrænset frugtsætning og en koldere sommer end normalt, gav en meget sen modning med relativ høj syre. Af den mere syreholdige frugt blev Kelleris Vingaards første kommercielle årgang af mousserende vin Renée lavet. Mosten fra Rondo druerne er vinificeret med relativ kort tid på skallerne, men nok til at give en smuk rød/orange farve. Herefter har vinen bundfældet sig på stor tank, inden aftapning på champagneflaske. Næsen rummer et bredt spektrum af frugtige nuancer, herunder røde bær. Smagen er særegen, harmonisk og kompleks, med en spændende og markant længde i den fyldige smag.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Kelleris - wide - 3_Edit.jpg
  Produceret af Kelleris Vingaard

  Kelleris Vingaard præsenterer sig så utrolig smukt i det grønne Nordsjælland tæt på Øresund. En sydvendt let skrånende vinmark med grøn skov som bagtapet i det fjerne og en kælder med smukke hvælvinger. Når man besøger Kelleris Vingaard, er det som om, at et stykke af Bordeaux er blevet skåret ud af det sydvestlige Frankrig og indsat i Danmark.
  Her arbejdes meget seriøst med fadlagrede rødvine, som er en stor del af vingårdens dna. De primære produkter fra Kelleris Vingaard har siden etableringen i 2001 været rødvin, som sælges under navnet Utopia. I smagen matcher vinene Bordeaux-omgivelserne flot med en kølig og tør stil, hvor der bliver arbejdet omhyggeligt med fadlagring på både franske, ungarske og amerikanske fadtyper. Siden opstart er der kommet spændende nye produkter til inden for hedvin og mousserende vine.
  Kelleris Vingaards ejere Susanne og Søren Hartvig Jensen er sande hårdtarbejdende ildsjæle, der med passion og fokus på kvalitet, lever for deres imponerende og spændende Utopia-vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt