Lussory Sparkling, Premium, Brut

Spanien
Spanien
Castilla - La Mancha

Festlige alkoholfrie bobler, der stilmæssigt minder om Cava. Frisk, sprødt og lige til at nyde i det gode selskab.

Læs mere

Festlige alkoholfrie bobler, der stilmæssigt minder om Cava. Frisk, sprødt og lige til at nyde i det gode selskab.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
  • NatureWine
Sparkling, Premium, Brut
119
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Mager fisk
Skaldyr
Stærk krydret mad
Sushi
Vegetariske retter
Smagsnoter
Æble

Æble

Ananas

Ananas

Grapefrugt

Grapefrugt

Banan

Banan

Rose

Rose

Fersken

Fersken

Druer

100%

Airen

Beskrivelse

Lussory

Lussory vinuniverset blev skabt i 2011 med drømmen om at skabe kvalitetsvine med alle vinens naturlige dyder, dog uden alkohol. Vinhuset produkter er alle sammen skabt uden brug af tilsætningsstoffer. Lussory er baseret i La Mancha, der ligger syd for Madrid. På denne spanske højslette har man kolde vintre og lange varme somre, som er yderst gunstige betingelser for dyrkning vin. Vinmarkerne ligger op i 700 meters højde og jordbunden består primært af kalksten, der sikrer en fornem mineralitet i vinene. Lussory har et eksklusivt udvalg af vine hvor især deres Merlot, Chardonnay og mousserende skaber stor begejstring.

Sparkling Premium

Har du hang til de ultrapopulære Cava-vine, men i en mere kørevenlig udgave? Sparkling Premium tager inspiration i den spanske vinstil med indbydende aromaer af æbler, fersken og limeskal. Denne sprudlende herlighed har også dragende noter af bagt brød, et resultat af den længerevarende kontakt med gærcellerne i fremstillingen. Sparkling Premium har behagelige bobler, blide sødme og opfriskende syre, der kalder på en slurk mere.

God partner til mad

Lussory Sparkling Premium er et oplagt velkomstglas til festen, men du kan også roligt servere vinen med italiensk antipasti eller spanske tapas. Vinen passer også rigtig fint til friske salater, bløde oste og cremede supper. Nyd denne mousserende skønhed godt afkølet.

*Bemærk, at vinen indeholder under de lovkravsmæssige 0,5% vol. alkohol. Der kan derfor være ganske minimale mængder alkohol i vinen.*

Læs hele beskrivelsen
Fra <a href="/sog/?q=Castilla - La Mancha">castilla - la mancha</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Castilla-La Mancha er spaniens største vinproducerende region, og afdækker et areal på ikke færre end 700.000 ha. Således har regionen stået bag omkring halvdelen af al vin produceret i Spanien, ikke mindst anført af hvidvinsdruen Airén, der på et tidspunkt var verdens mest beplantede sort. Vinene fra den vidtfavnene region, der ligger på et plateau i cirka 700-800 meters højde syd for hovedstaden Madrid, blev frem til slutningen 1970’erne primært solgt i bulk, men herefter gennemgik regionen i al stilhed en kvalitetsmæssig revolution – ikke mindst takket være indføring af moderne teknikker og marker og kældre. De relativt billige jordpriser i Castilla-La Mancha er selvsagt en stærkt medvirkende årsag til, at vinene herfra typisk ligger i et yderst attraktivt prisniveau. Således kan Castilla-La Mancha i dag bryste sig af at være en region, der måske mere end nogen anden, formår at levere vine med en helt enestående sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt