Porto Réccua Rosé Port

Portugal
Portugal
Douro

Intens aroma af mørke blommer, jordbær og modne kirsebærtoner. Den er fyldig, læskende, og har en god balance mellem syre og sødme, men fremstår stadig frisk.

Læs mere

Intens aroma af mørke blommer, jordbær og modne kirsebærtoner. Den er fyldig, læskende, og har en god balance mellem syre og sødme, men fremstår stadig frisk.

Læs mere
  Rosé Port
  225
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Cocktails/Drinks
  Ost
  Smagsnoter
  Brombær

  Brombær

  Granatæble

  Granatæble

  Tobak

  Tobak

  Druer
  Touriga Nacional
  Tinta Roriz
  Tinto Cão

  Beskrivelse

  Også i Dourodalen har man fået øjnene op for rosévinenes dragende effekt. Opfindelsen er af nyere dato, og oprindeligt blev roséportvine fremstillet og introduceret til det traditionsrige engelske marked, i håb om at kvinder ville begynde at nyde portvin. Det ville de heldigvis gerne. Porto Rosé fra Réccua er har en intens aroma af mørke blommer, jordbær og modne kirsebærtoner. Den er fyldig, læskende, og har en god balance mellem syre og sødme, er frisk og velegnet til isdesserter med jordbær, ananas, rabarber og andre syreholdige frugter. På en skoldhed sommerdag kan man med fordel blande kølig 2/3 Porto Rosé med 1/3 neutral tonic, og dermed skabe en simple tørstslukker der kan nydes af stort set alle. Porto Rosé holder sig op til to måneder efter åbning
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Douro">douro</a> området i <a href="/sog/?q=portugal">Portugal</a>
  Fra douro området i Portugal
  Den portugisiske vinregion Douro følger, som navnet antyder, Dourofloden, der skærer sig igennem det nordlige Portugal. Den er præget af verdens måske mest stejle vinterrasser, anlagt for flere hundrede år siden. Skifer og granit præger jordbunden, og mellem vinmarkerne står pittoreske appelsintræer, oliven, fyr og korkeg. Douro-regionen står for nogle af de absolut bedste og mest komplekse portugisiske bordvine, men det er naturligvis først og fremmest for portvinene, at området er kendt.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Fleksibel og hurtig
  levering

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt