Alto Sur Cabernet Sauvignon 2018

Argentina
Argentina
Mendoza
Tupungato
 • James Suckling
  2018
  90 Point
 • Din Vin Guide
  2017
  90 Point

Indbydende, seriøs og smuk Cabernet Sauvignon, der præsterer sit bedste her i Argentinas højder, hvor både frugt og struktur har optimale betingelser.

Læs mere
 • James Suckling
  2018
  90 Point
 • Din Vin Guide
  2017
  90 Point

Indbydende, seriøs og smuk Cabernet Sauvignon, der præsterer sit bedste her i Argentinas højder, hvor både frugt og struktur har optimale betingelser.

Læs mere
 • Sustainable
Cabernet Sauvignon 2018
125
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Allround
Mørkt fjerkræ
Okse
Stærk krydret mad
Tapas
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Solbær

Solbær

Cedertræ

Cedertræ

Krydderier

Krydderier

Grafit

Grafit

Druer
Cabernet Sauvignon

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

DinVinGuide: 90 Point

"Flot friskhed. Masser af røde bær, krydderier, tobak og vanille. Imødekommende og velbalanceret. Flot, lang afslutning."

Kongen af rødvinsdruer, Cabernet Sauvignon, har gode omstændigheder i Tupungato, hvor dagtimerne er fulde af solskin og nætterne er kølige og fugtige. Cabernet Sauvignon står generelt for seriøse rødvine med stort potentiale, både hvad angår lagring, smag og gastronomiske match. Denne af slagsen har fået ca. 4 måneders fadlagring på både franske og amerikanske egetræsfade. Resultatet er dyb, dyb rød farve, et næsten sort skær og indbydende, flot duft. Tro mod druens grundlæggende karakter, er det solbær og hindbær der dominerer, raffineret af en vis portion eukalyptus der dominerer både duft og smag. Faste, markerede tanniner, koncentration og volumen er kodeordene.

Læs hele beskrivelsen
H - Finca-Sophenia-wide- 3_Edit.jpg
Produceret af Finca Sophenia

Finca SOPHENIA er et af Argentinas mest anerkendte vinhuse, som med dets topvine repræsenterer absolut topkvalitet. Druerne bliver dyrket i 1200 meters højde i Andesbjergene, hvilket har været medvirkende til, at vinene populært bliver kaldt “Wines From the Sky”. Højderne, hvor vinene bliver dyrket i, har sammen med druen Malbec øremærket de argentinske vine generelt.

Roberto Luka, ophavsmand og hovedaktionær i Finca SOPHENIA, er en meget anerkendt profil i vinverdenen med sin baggrund som tidl. direktør for et af Argentinas største vineksportfirmaer og som ”President of Wines of Argentina”. Han og Gustavo Benvenuto grundlagde Finca SOPHENIA i 1997 og opkaldte det efter deres respektive døtres navne, således er navnet Finca SOPHENIA en sammensætning af de to pigenavne Sophia og Eugenia. Pigerne har kendt hinanden siden barndom og er i dag begge beskæftiget i Finca SOPHENIA.

Det er bl.a. den verdenskendte vinkonsulent Michel Rolland der har ansvaret for vinene, som regnes blandt Argentinas bedste og som har høstet mange internationale priser.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt