Alto Sur Malbec 2020

Argentina
Argentina
Mendoza
Tupungato

Dejlig fyldig, intens sødmefuld og halvtør med blomme og kirsebær i smagen. Koncentreret og behagelig, lang eftersmag.

Læs mere

Dejlig fyldig, intens sødmefuld og halvtør med blomme og kirsebær i smagen. Koncentreret og behagelig, lang eftersmag.

Læs mere
  • Sustainable
Malbec 2020
125
kr. /stk
Passer godt til
Allround
Italiensk mad
Mørkt fjerkræ
Okse
Smagsnoter
Blomme

Blomme

Solbær

Solbær

Vanilje

Vanilje

Tobak

Tobak

Chokolade

Chokolade

Druer
Malbec

Beskrivelse

Malbec-druen regnes for Argentina’s nationaldrue og Finca Sophenia er blandt de bedste producenter af Malbec. Druerne høstes ved håndkraft i marts måned og lægges i små kasser og køres omgående til vinkælderen, for at sikre at druerne kommer hel til vinkælderen. Gæringen starter med kold maceration i en uges tid. Herefter fjernes drueskindet og gæringen sættes i gang med specielt udvalgte gærceller i temperaturstyrede gæringstanke. Efter endt gæring lagrer vinen 3-4 måneder på franske og amerikanske fade. Altosur Malbec har en dyb, nærmest violet farve. Bouqueten er intens af modne bær som blåbær, kirsebær og blommer. Smagen er tør og fyldig med dejlige bløde tanniner der underbygger smagen af blomme, kirsebær, chokolade og vanille.

Læs hele beskrivelsen
H - Finca-Sophenia-wide- 3_Edit.jpg
Produceret af Finca Sophenia

Finca SOPHENIA er et af Argentinas mest anerkendte vinhuse, som med dets topvine repræsenterer absolut topkvalitet. Druerne bliver dyrket i 1200 meters højde i Andesbjergene, hvilket har været medvirkende til, at vinene populært bliver kaldt “Wines From the Sky”. Højderne, hvor vinene bliver dyrket i, har sammen med druen Malbec øremærket de argentinske vine generelt.

Roberto Luka, ophavsmand og hovedaktionær i Finca SOPHENIA, er en meget anerkendt profil i vinverdenen med sin baggrund som tidl. direktør for et af Argentinas største vineksportfirmaer og som ”President of Wines of Argentina”. Han og Gustavo Benvenuto grundlagde Finca SOPHENIA i 1997 og opkaldte det efter deres respektive døtres navne, således er navnet Finca SOPHENIA en sammensætning af de to pigenavne Sophia og Eugenia. Pigerne har kendt hinanden siden barndom og er i dag begge beskæftiget i Finca SOPHENIA.

Det er bl.a. den verdenskendte vinkonsulent Michel Rolland der har ansvaret for vinene, som regnes blandt Argentinas bedste og som har høstet mange internationale priser.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt