Beyerskloof Pinotage 2019

Sydafrika
Sydafrika
Stellenbosch

Dyb og fløjlsblød vin med volumen og indbydende, moden frugt. Ungdommelig vin trods sin imponerende fylde. Smagsnoter af blomme og banan.

Læs mere

Dyb og fløjlsblød vin med volumen og indbydende, moden frugt. Ungdommelig vin trods sin imponerende fylde. Smagsnoter af blomme og banan.

Læs mere
  • Sustainable
Pinotage 2019
145
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Flødebaserede retter
Grill og barbecue
Lam
Okse
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Brombær

Brombær

Figen

Figen

Menthol

Menthol

Stegt kød

Stegt kød

Blomme

Blomme

Røg

Røg

Druer
Pinotage

Beskrivelse

Vin fra stokke der er mellem 10 og 20 år gamle og meget flot, rubinrød Pinotage. Stor, opulent frugtrigdom af lilla blommer og stærke kirsebær kæmper om pladsen med sekundære og tertiære aromaer af kaffe og cedertræ i vinens duft. Men i smag er det den modne frugt, der dominerer, garneret af fløjlsbløde tanniner, der gør vinen blød og dyb. En vin der kan gemmes, men som dog er på sit højeste i sin ungdom.
Læs hele beskrivelsen
H - Edit.jpg
Produceret af Beyerskloof
I 1988 dannede en af Sydafrikas mest fremtrædende vinmagere, Beyers Truter fra Kanonkop Estate, partnerskab med 4 andre dybt passionerede vinentusiaster fra Johannesburg – alle med èt og samme mål: at lave helt og aldeles enestående og stilsikker vin på Sydafrikas egen druesort Pinotage. De fandt det helt perfekte sted til deres ”vinfarm” nemlig i Koelenhof-området i den mest anerkendte sydafrikanske vinregion, Stellenbosch. Beyers Truter er i dag kendt under navnet ”King of Pinotage” og han har afgjort æren for den eksplosive succes og eksport, af Sydafrikas Pinotage-vine har repræsenteret siden ophøret af arpartheit og handelsembargo i 1994. Beyerskloof har høstet et hav af internationale priser og anerkendelser. Listen er for lang at remse op, men som eksempel kan nævnes Pichon Longueville Comtesse de Lalande Trophy for ”Best Blended Red Wine in the World” ved den årlige INTERNATIONAL WINE & SPIRIT COMPETITION i London.
Fra <a href="/sog/?q=Stellenbosch">stellenbosch</a> området i <a href="/sog/?q=sydafrika">Sydafrika</a>
Fra stellenbosch området i Sydafrika
Stellenbosch er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er Stellenbosch også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi befinder os øst for Cape Town og kun 15 km fra False Bay's kølige kystklima. Klimaet er lunt middelhavsklima, influeret af havet, hvis kolde strømme betyder, at sommerens gennemsnitstemperatur sjældent kommer over 20 grader. Stellenbosch er centrum for Sydafrikas vinindustri, og har mange forskellige mikroklimaer, og området er vidt beplantet med de bedste druevarianter som Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Pinotage, Merlot og Shiraz såvel som Chenin Blanc.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt