Beyerskloof Pinotage - Traildust 2017

Sydafrika
Sydafrika
Stellenbosch

Rubinrød sydafrikansk skønhed med flotte bæraromaer. Disse elementer går igen i smagen, der er elegant, velafbalanceret med dejlige, bløde tanniner.

Læs mere

Rubinrød sydafrikansk skønhed med flotte bæraromaer. Disse elementer går igen i smagen, der er elegant, velafbalanceret med dejlige, bløde tanniner.

Læs mere
  Pinotage - Traildust 2017
  265
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Mørkt fjerkræ
  Vildt
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Brombær

  Brombær

  Figen

  Figen

  Menthol

  Menthol

  Stegt kød

  Stegt kød

  Hindbær

  Hindbær

  Svampe

  Svampe

  Nellike

  Nellike

  Vanilje

  Vanilje

  Ribs

  Ribs

  Viol

  Viol

  The

  The

  Druer
  Pinotage
  Pinot Noir
  Cinsault

  Beskrivelse

  Beyerskloof Traildust er en flot rubinrød vin domineret af flotte aromaer af kirsebær og røde bær med et strejf af eg. Disse elementer går igen i smagen i selskab med nogle fine blommenuancer. En elegant vin med bløde tanniner og velafbalanceret struktur. Traildust er skabt af et flot blend af Cinsault, Pinotage og Pinot Noir og har lagret 12 måneder i franske egefade. Den oplagte ledsager til mørkt kød såsom andesteg og vildt.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Edit.jpg
  Produceret af Beyerskloof
  I 1988 dannede en af Sydafrikas mest fremtrædende vinmagere, Beyers Truter fra Kanonkop Estate, partnerskab med 4 andre dybt passionerede vinentusiaster fra Johannesburg – alle med èt og samme mål: at lave helt og aldeles enestående og stilsikker vin på Sydafrikas egen druesort Pinotage. De fandt det helt perfekte sted til deres ”vinfarm” nemlig i Koelenhof-området i den mest anerkendte sydafrikanske vinregion, Stellenbosch. Beyers Truter er i dag kendt under navnet ”King of Pinotage” og han har afgjort æren for den eksplosive succes og eksport, af Sydafrikas Pinotage-vine har repræsenteret siden ophøret af arpartheit og handelsembargo i 1994. Beyerskloof har høstet et hav af internationale priser og anerkendelser. Listen er for lang at remse op, men som eksempel kan nævnes Pichon Longueville Comtesse de Lalande Trophy for ”Best Blended Red Wine in the World” ved den årlige INTERNATIONAL WINE & SPIRIT COMPETITION i London.
  Fra <a href="/sog/?q=Stellenbosch">stellenbosch</a> området i <a href="/sog/?q=sydafrika">Sydafrika</a>
  Fra stellenbosch området i Sydafrika
  Stellenbosch er synonym med Sydafrikas mest velansete og celebre vinområde, og så er Stellenbosch også en smuk, gammel universitets by med et rigt kulturliv. Vi befinder os øst for Cape Town og kun 15 km fra False Bay's kølige kystklima. Klimaet er lunt middelhavsklima, influeret af havet, hvis kolde strømme betyder, at sommerens gennemsnitstemperatur sjældent kommer over 20 grader. Stellenbosch er centrum for Sydafrikas vinindustri, og har mange forskellige mikroklimaer, og området er vidt beplantet med de bedste druevarianter som Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Pinotage, Merlot og Shiraz såvel som Chenin Blanc.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt