Biondi Santi Brunello Riserva - Il Greppo - Riserva 2004

Italien
Italien
Toscana
Montalcino

Harmonisk, gevaldigt struktureret, flot fylde og perfekt balance mellem syre og tanniner - fra skaberen af Brunello : Biondi Santi.

Læs mere

Harmonisk, gevaldigt struktureret, flot fylde og perfekt balance mellem syre og tanniner - fra skaberen af Brunello : Biondi Santi.

Læs mere
  Brunello Riserva - Il Greppo - Riserva 2004
  4.385
  kr. /stk
  Passer godt til
  Italiensk mad
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Vildt

  Beskrivelse

  Denne Riserva Brunello kommer fra meget gamle Sangiovese-vinmarker fra Il Greppo. Vinene bliver kun produceret i de exceptionelle gode årgange. Den har fået 36 måneders fadlagring på Slavonske egetræsfade. Det helt unikke ved denne Riserva Brunello er dens levetid – den kan gemmes i over 100 år. For at få det bedste ud af vinen, skal den have lov til at udfolde sig helt, så det anbefales at åbne vinen og hælde en smule op, og lade vinen stå mindst 8 timer før den nydes. Server den ved 18 gr.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Toscana">toscana</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra toscana området i Italien
  Toscana er et af de største vinområder i Italien, og hele 30.500 ha. vinmarker er klassificeret som DOC. 85 % af produktionen er rødvin og kvaliteten spænder fra det jævne til nogle af landets bedste og dyreste vine. Toscana er blandt de mest ikoniske vinregioner fra Italien, og her fra kommer også nogle af Italiens, endda verdens, mest berømte og populære vine, f.eks. Chianti Classico og Brunello di Montalcino. Toscana og dets byer Firenze, Siena og den mindre Montalcino er i det hele taget forbundet med en stor del af Italiens stolte kulturhistorie, og det er helt oplagt, at her ligger mange hundrede år gamle fyrstedømmer, som også i generationer har dyrket vin. I Toscana finder vi også nogle af de fineste kunst- og musik-akademier og således er dette stedet, hvor finkultur og vinkultur går hånd i hånd.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt