Black Stallion Cabernet Sauvignon 2020

USA
USA
Californien
  • Oldenburgs Vinguide
    2017
    2017
    17,5 point
  • Decanter Magazine
    2015
    2015
    95 Point
  • IWSC
    2014
    2014
    US Winery of the Year

Kraftig og velafbalanceret med fine aromaer af brombær og mørke kirsebær. Smagsnoter af modne bær med noter af mokka samt en anelse krydderi.

Læs mere
  • Oldenburgs Vinguide
    2017
    2017
    17,5 point
  • Decanter Magazine
    2015
    2015
    95 Point
  • IWSC
    2014
    2014
    US Winery of the Year

Kraftig og velafbalanceret med fine aromaer af brombær og mørke kirsebær. Smagsnoter af modne bær med noter af mokka samt en anelse krydderi.

Læs mere
    Cabernet Sauvignon 2020
    429
    kr. /stk
    Smagsprofil
    Tør
    Sød
    Let
    Kraftig
    Let frugt
    Meget frugt
    Lav syre
    Høj syre
    Blød
    Tannisk
    Passer godt til
    Flødebaserede retter
    Fransk landkøkken
    Grill og barbecue
    Mørkt fjerkræ
    Okse

    Eksperternes vurdering

    Beskrivelse

    Kraftig og velafbalanceret vin med veludviklede aromaer af brombær og mørke kirsebær. Smagsnoter af modne bær med noter af mokka, en anelse krydderi samt flotte tanniner, der ender op i en lang og elegant eftersmag. Vinen består med over 90 % af Cabernet Sauvignon men indeholder også Merlot, Malbec, Petite Verdot og Cabernet Franc.
    Læs hele beskrivelsen
    H - Black_Stallion - wide - 1_Edit.jpg
    Produceret af Black Stallion Estate Winery
    Black Stallion Estate Winery, der ligger i Oak Knoll District i Napa Valley, blev i 2010 købt af Indelicato-familien. Som navnet antyder, så var Black Stallion indtil 2007 et historisk kendt ridecenter, og som bevis på dette, har man bevaret de originale 36 hestestalde. Vinene udtrykker de mange forskellige klimaer og terroirs, der findes i Napa Valley. I dag fremstår Black Stallion som et moderne topklasses vineri, og vinene har allerede modtaget en række topkarakterer af bl.a. Decanter Magazine og Wine Enthusiast Magazine - og er i 2017 blevet kåret til US Winery of the Year ved International Wine & Spritits Competetion.
    Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
    Fra californien området i USA
    Napa Valley, den smukke 32 km lange dal i læ mellem øst- og vestlige bjergkæder, nord for San Francisco. Her er dagen altid solrig og varm, nætterne kølige. Forbudstiden fra 1920-34 var en hård tid for Napa Valley, men en del vinproducenter klarede sig gennem den puritanske tid ved at lave altervin. Napa Valley blev verdensberømt i 1976, da vinen Stag’s Leap som den første vin nogensinde uden for Europa slog franske 1. Crus i blindsmagning. Filmen "Bottleshock" handler om den i vinens verden revolutionerende begivenhed, der satte Napa Valley på vin-verdenskortet for evigt.). Napa Valley er blevet synonym med Californisk intens, alkoholrig, markant vin på Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Pinot Noir, Merlot og signaturdruen Zinfandel.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt