Brazin (B)Old Vine Zinfandel 2019

USA
USA
Californien
Lodi
 • Din Vin Guide
  2019
  91 Point
 • Din Vin Guide
  2019
 • Gastromand
  2017

Amerikansk Zinfandel, når den er flottest! Mørk farve og intens næse af krydderier og kaffe. I smagen fornemmes blommer, chokolade og vanilje.

Læs mere
 • Din Vin Guide
  2019
  91 Point
 • Din Vin Guide
  2019
 • Gastromand
  2017

Amerikansk Zinfandel, når den er flottest! Mørk farve og intens næse af krydderier og kaffe. I smagen fornemmes blommer, chokolade og vanilje.

Læs mere
 • Sustainable
(B)Old Vine Zinfandel 2019
189
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Grill og barbecue
Mørkt fjerkræ
Okse
Vildt
Smagsnoter
Solbær

Solbær

Jordbær

Jordbær

Fersken

Fersken

Kanel

Kanel

Tobak

Tobak

Blåbær

Blåbær

Druer
Zinfandel

Eksperternes vurdering

Beskrivelse

Brazin er amerikansk Zinfandel, når den er flottest! Vinen har fået skyhøje anmeldelser og guldmedaljer gennem årene, senest med en imponerende guldmedalje fra Mundus Vini. Et pragteksemplar på Zinfandel-druen og en af vores absolut største kundefavoritter.

Flot Zinfandel

Zinfandel-druerne har her i Lodi gavn af de varme, tørre somre og kølige vintre. I vækstsæsonen er der varme om dagen og kølige briser hen under aftenen, som giver druerne en lang modningssæson. Druerne er forholdsvis små, men med enorm intensitet i farve og smag. Jordbunden er på grund af floddeltaet meget veldrænet og består primært af sand. Vinplanterne er gamle og krogede med en alder, der spænder fra 30 til 80 år.

Vinen har lagret i 10 måneder på franske og amerikanske egetræsfade og er hovedsagligt lavet på Zinfandel men indeholder også lidt Petite Sirah. Den har en flot mørk farve og intens næse af krydderier og kaffe. I smagen fornemmes blommer, chokolade og vanille.

Læs hele beskrivelsen
H - Brazin - wide - 2_Edit.jpg
Produceret af Brazin
Da Gasparé Indelicato emigrerede til Californien i 1912 fra den lille landsby Campobello på Sicilien, var det helt naturligt, at han blev vinfarmer, for det havde hans forfædre også. I 1924 plantede han sin første vinstok i Californien, og allerede efter få år var kvaliteten af Gasparé’s californiske druer kendt over hele landet. Brazin er et hus hvor den gamle verden møder den nye. Vinstokkene er mellem 30 og 80 år gamle og de er dyrket i Lodi, der er en af de ældste vinregioner i Californien. Huset laver dog vin, der er topmoderne i stilen.
Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
Fra californien området i USA
Lodi er kendt især som Zinfandel-regionen. Området ligger 150 kilometer øst for San Francisco, langs med Sacramento-flodens delta. Zinfandel-druerne har her gavn af de varme, tørre somre og kølige vintre, og Lodi er et af de varmeste områder i Californien. I vækstsæsonen er der varme om dagen og kølige briser hen under aftenen, som giver druerne en lang modningssæson. Jordbunden er på grund af floddeltaet meget veldrænet og består primært af sand. Vinplanterne er gamle og krogede med en alder, der spænder fra 30 til 80 år hvilket typisk giver intens og koncentreret karakter til vinene.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Tilbud på
enkeltstyk

Smag dig nemt igennem
vores sortiment

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
og aftenlevering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt