Caballero Mendoza Caballero Mendoza Barrica 2019

Spanien
Spanien
Castilla y León
Ribera del Duero

Fyldig og intens Tempranillo med en dejlig friskhed og elegance samt indbydende aromaer af mørke bær og noter af espressobønner.

Læs mere

Fyldig og intens Tempranillo med en dejlig friskhed og elegance samt indbydende aromaer af mørke bær og noter af espressobønner.

Læs mere
  Caballero Mendoza Barrica 2019
  165
  kr. /stk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Italiensk mad
  Lam
  Mørkt fjerkræ
  Okse
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Figen

  Figen

  Cedertræ

  Cedertræ

  Tobak

  Tobak

  Dild

  Dild

  Blåbær

  Blåbær

  Lakrids

  Lakrids

  Druer
  Tempranillo

  Beskrivelse

  Det spanske vin-mekka Ribera del Duero er området bag nogle af Spaniens største og mest interessante rødvine. Caballero Mendoza Barrica viser området fra sin bedste side. I duften mødes man af indbydende aromaer af mørke bær og frugter samt noter af espressobønner, krydderier og krydderurter. Smagen er fyldig og intens med en dejlig friskhed og elegance. Vinen er lavet på 100% Tempranillo og har lagret på amerikanske egefade. Resultatet er en moden vin med eksemplarisk struktur og kraft og en lang finish.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Castilla y León">castilla y león</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra castilla y león området i Spanien
  Ribera del Duero er et af Spaniens bedste vindistrikter og også et af de mest trendy, mest interessante og i nyere tid mest omtalte. Herfra kommer Spaniens store, ikoniske vine som f.eks. Vega Sicilia, Aalto, Pesquera og danske Peter Sissecks Pingus. Men ud over sådanne imposante vine, er de mest basale vine herfra også af tårnhøj kvalitet i moderne stil med frugten, frem for fadet i front. Vi befinder os på det centralspanske højlandsplateau i fastlandsklima præget af meget kolde vintre og meget varme somre. Ribera del Duero var et af de områder, der ikke blev angrebet af phylloxera under den altødelæggende vinlus-epedemi i 1800 tallet. Derfor står nogle af Europas ældste vinstokke i Ribera del Duero. Det er hovedsaligt Tempranillo, der dyrkes samt en mindre andel af Cabernet Sauvignon, Merlot, Malbec og Garnacha ( Grenache ). Ribera del Duero fik DO-status i 1982.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt