Catanga Tempranillo 2020

Spanien
Spanien
Castilla - La Mancha

Økologisk vin med elegant og intens bouquet med masser af røde bær og frugt. Fyldig og flot balanceret.

Læs mere

Økologisk vin med elegant og intens bouquet med masser af røde bær og frugt. Fyldig og flot balanceret.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
Tempranillo 2020
89
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Blød
Tannisk
Passer godt til
Grill og barbecue
Lam
Lyst fjerkræ
Mørkt fjerkræ
Tapas
Smagsnoter
Kirsebær

Kirsebær

Figen

Figen

Cedertræ

Cedertræ

Tobak

Tobak

Dild

Dild

Blåbær

Blåbær

Lakrids

Lakrids

Druer
Tempranillo

Beskrivelse

Catanga kombinerer økologisk vinfremstilling med den rigtige kvalitet til den rigtige pris, alt sammen pakket ind i et moderne udtryk. Catanga Trempranillo er frembragt udelukkende på økologisk certificerede Tempranillo-druer, dyrket i området La Mancha. Druerne bliver håndplukket og afstilkes inden macerationen med daglige overpumpninger finder sted. Gæringen foregår ved 25-28 grader i temperaturkontrollerede ståltanke. Inden aftapning filtreres og koldstabiliseres vinen. Catanga Tempranillo har en smuk klar granatrød farve. Bouqueten er elegant og intens med frugt- og især røde bær-aroma. Smagen er fyldig med en flot balance, bløde tanniner og behagelig lang eftersmag.
Læs hele beskrivelsen
H - Latue - Wide - 4_Edit.jpg
Produceret af Bodegas Latué
Bodegas Latué er et af de største økologiske vinerier i Europa. De råder over 1.000 ha. økologisk certificerede vinmarker, og et helt moderne state-of-the-art vineri. Bodegaen har vundet mange internationale priser for deres økologiske vine. Bodegas Latué ligger i La Mancha i centrum af Spanien. Bag vinene står Jorge Pradillo, som har været Winemaker for Bodegas Latué siden 1985. Pradillo har tidligere arbejdet for adskillige vinhuse i Spanien og har besøgt stort set alle de største vinproducerende regioner i verden for at søge inspiration og viden – både indenfor vinfremstilling, men i særdelshed også trends og tendenser i markedet. Denne viden har han taget med sig til Bodegas Latué hvor han bl.a. står bag serien Catanga.
Fra <a href="/sog/?q=Castilla - La Mancha">castilla - la mancha</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Castilla-La Mancha er spaniens største vinproducerende region, og afdækker et areal på ikke færre end 700.000 ha. Således har regionen stået bag omkring halvdelen af al vin produceret i Spanien, ikke mindst anført af hvidvinsdruen Airén, der på et tidspunkt var verdens mest beplantede sort. Vinene fra den vidtfavnene region, der ligger på et plateau i cirka 700-800 meters højde syd for hovedstaden Madrid, blev frem til slutningen 1970’erne primært solgt i bulk, men herefter gennemgik regionen i al stilhed en kvalitetsmæssig revolution – ikke mindst takket være indføring af moderne teknikker og marker og kældre. De relativt billige jordpriser i Castilla-La Mancha er selvsagt en stærkt medvirkende årsag til, at vinene herfra typisk ligger i et yderst attraktivt prisniveau. Således kan Castilla-La Mancha i dag bryste sig af at være en region, der måske mere end nogen anden, formår at levere vine med en helt enestående sammenhæng mellem pris og kvalitet.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt